Torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience

Entre les propostes de tast destaquen el Showcooking del xef David García, propietari del Grup Tomàs i guanyador del programa Top Chef 2; el tast de vins experimentals, de la mà de l'enòleg d'Abadal Miquel Palau i el tast vertical de l'Abadal 3.9 Vi de Finca, amb el sommelier Josep Pelegrin

En la zona market, amb un enfocament principalment gourmet, s'hi trobaran propostes com Global Foie, Tofona Noir et Blanc, Formatges Montbrú o els xocolaters Enric Rovira

Vuit vins negres espectaculars i autòctons que probablement mai has tastat

| 07/11/2018 a les 12:10h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Els vins de la setmana, Abadal Cristmas Market & Wine Experience, Celler Abadal, Showcooking, Tast de vins, Tast vertical
Imatge il·lustrativa
El proper dissabte 24 de novembre tindrà lloc la tercera edició de l' Abadal Christmas Market & Wine Experience, la proposta gastronòmica i nadalenca del celler Abadal de la que ja n'han gaudit més de 4.000 persones en anteriors edicions i que es reafirma per tercer any consecutiu.  

Aquest any, en destaca el Showcooking del xef David García, cap de cuina i propietari del Grup Tomàs (TO+) i guanyador de programa televisiu Top Chef 2; el tast de vins experimentals, dirigit per Miquel Palau, enòleg d'Abadal; el tast vertical de l'Abadal 3.9 Vi de Finca, en què es podrà descobrir la personalitat única de tres anyades diferents d'un dels vins més representatius del celler i que serà guiat per Josep Pelegrin, millor sommelier d'Espanya 2016 i sommelier de l'Escola Joviat; o el tast Nas d'Or, un viatge sensorial conduït per la sommelier Clara Antúnez. 

Amb propostes enogastronòmiques per a tots els públics, el mercat obrirà les portes a les 11 hores i finalitzarà a les 21 hores. Dirigit als amants del vi i a les famílies, durant tota la jornada  els visitants hi podran trobar des de visites al celler, excursions per la vinya, una zona de mercat amb propostes gastronòmiques gourmet, artesanals i de temàtica nadalenca, una barra de vins Abadal i una zona gastro bar amenitzada al migdia a ritme de jazz per Laia Boixadós Quintet. Per completar la proposta, s'oferiran també altres tastos gastronòmics com el tast de vi amb sushi, tast de vi amb formatges, tast de vi amb pernil o tast de vi amb panetones i turrons.

*Més informació i compra anticipada de tiquets a www.abadal.net/market. Per a més informació, es pot contactar també al  93 820 38 03 / 666 732 969 o amb [email protected]

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Cellers Unió ampliarà el celler del Montsant invertint 2 milions d'euros | L'objectiu és augmentar un 40% la capacitat de producció construint una nova sala de criança i una nova línia d’embotellat
Imatge il·lustrativa
Mistinguett col·labora amb la 11a Gala d’entrega dels Premis de l’Acadèmia del Cinema Català
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Proliferen els cellers que utilitzen preparats biodinàmics per cultivar la vinya