mercats

​Codorníu Raventós, fusió amb Gleva Cellars i nomenament del nou director general

El consell d'administració de Codorníu Raventós ha aprovat iniciar la integració de Gleva Cellars

El director general passa a ser Ramón Raventós Basagoiti

Javier Pagès, de Codorníu, agafa el relleu de Pere Bonet al Consell Regulador del Cava

| 05/11/2018 a les 21:29h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Mercats, Ramon Raventós, Codorníu Raventós, Gleva Cellars
Imatge il·lustrativa
L'estrenat nou director general de Codorníu Raventós, Ramón Raventós (43 anys) ha exercit com a conseller delegat de Gleva Cellars i compta amb una dilatada experiència d'èxit en el sector del vi i la qualitat dels vins. Durant la seva gestió, l'empresa ha aconseguit posicionar i desenvolupar els cellers de la seva cartera i esdevenir un referent en el sector Premium.

Gleva Cellars factura 20 milions d'euros anuals i és una de les empreses de major creixement en el sector, amb cellers emblemàtics que inclouen Parxet, Mont-Ferrant, Titiana, Tionio, Basagoiti, Portal del Montsant i Raventós d'Alella.

Alex Wagenberg, president del consell de Codorníu Raventós, ha comentat: "tot el consell està molt il·lusionat amb la incorporació de Ramon com a líder i primer executiu en la direcció del projecte. "És una persona amb gran energia i capacitat de lideratge, un profund coneixement del sector i una provada experiència en generar un creixement rendible, que coincideixen amb els objectius de Codorníu Raventós".

"Comptem amb un pla ambiciós per assegurar el lideratge del grup i les seves marques i la gestió de Ramon Raventós i la futura incorporació dels cellers i els equips humans de Gleva, hem fet un pas important en la consecució d'aquest objectiu".

La integració està prevista per abans de final d'any, un cop complerts tràmits i formalitats.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Es farà un inventari dels cellers que es conserven a cases de l’Albera | L’estudi és una proposta conjunta de l’enòleg i sommelier, Jordi Esteve, i de la fotògrafa i sommelier, Clara Isamat
Imatge il·lustrativa
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, organitza la participació de 97 empreses al certamen que tindrà lloc del 17 al 19 de març a Düsseldorf
Imatge il·lustrativa
Una font de vermut El Bandarra presideix la inauguració del Mercat Little Spain de Nova York