mercats

​Codorníu Raventós, fusió amb Gleva Cellars i nomenament del nou director general

El consell d'administració de Codorníu Raventós ha aprovat iniciar la integració de Gleva Cellars

El director general passa a ser Ramón Raventós Basagoiti

Javier Pagès, de Codorníu, agafa el relleu de Pere Bonet al Consell Regulador del Cava

| 05/11/2018 a les 21:29h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Mercats, Ramon Raventós, Codorníu Raventós, Gleva Cellars
Imatge il·lustrativa
L'estrenat nou director general de Codorníu Raventós, Ramón Raventós (43 anys) ha exercit com a conseller delegat de Gleva Cellars i compta amb una dilatada experiència d'èxit en el sector del vi i la qualitat dels vins. Durant la seva gestió, l'empresa ha aconseguit posicionar i desenvolupar els cellers de la seva cartera i esdevenir un referent en el sector Premium.

Gleva Cellars factura 20 milions d'euros anuals i és una de les empreses de major creixement en el sector, amb cellers emblemàtics que inclouen Parxet, Mont-Ferrant, Titiana, Tionio, Basagoiti, Portal del Montsant i Raventós d'Alella.

Alex Wagenberg, president del consell de Codorníu Raventós, ha comentat: "tot el consell està molt il·lusionat amb la incorporació de Ramon com a líder i primer executiu en la direcció del projecte. "És una persona amb gran energia i capacitat de lideratge, un profund coneixement del sector i una provada experiència en generar un creixement rendible, que coincideixen amb els objectius de Codorníu Raventós".

"Comptem amb un pla ambiciós per assegurar el lideratge del grup i les seves marques i la gestió de Ramon Raventós i la futura incorporació dels cellers i els equips humans de Gleva, hem fet un pas important en la consecució d'aquest objectiu".

La integració està prevista per abans de final d'any, un cop complerts tràmits i formalitats.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Nico Bour és cofundador d'Uvinum
Nico Bour és cofundador d'Uvinum
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb Nico Bour, cofundador d'Uvinum, el Marketplace de vins, cerveses i destil·lats de referència a Europa.
Imatge il·lustrativa
Convocada pel Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya per impulsar la recerca infermera amb impacte social | Cava Bertha ha produït un cava solidari i els beneficis de la seva venda es destinaran al finançament d’aquest projecte
Imatge il·lustrativa
A més, l’anyada 2018 es caracteritza per una matèria primera excel·lent que ha de permetre l’obtenció de vins de gran qualitat.