novetats

Alta Alella presenta AA Blanc de Neu i AA Dolç Mataró, el seu duet de dolços ecològics

AA Blanc de Neu és idoni per harmonitzar amb foie gras, formatges, xocolata blanca o postres cítrics

AA Dolç Mataró és un vi negre dolç elaborat amb raïm de la varietat mataró (monastrell)

​Alta Alella presenta AA Mirgin Opus 2013, nou Cava de Paratge Qualificat

| 05/11/2018 a les 21:02h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Vins ecològics, Vins Dolços, AA Blanc de Neu, AA Dolç Mataró, Monastrell, Alta Alella
Imatge il·lustrativa
AA Blanc de Neu és un vi blanc dolç ecològic elaborat amb raïm de la varietat pansa blanca de la denominació d'origen Alella. En nas presenta aromes de préssec i pera en almívar, cítrics i flor blanca amb un rerefons de torrats procedents de la criança. En boca es confirmen els almívars, integrats amb els gustos de criança, i es destaca l’equilibri de la dolçor i l’acidesa de la fruita. És un vi fresc, complex i personalitzat. AA Blanc de Neu és idoni per harmonitzar amb foie gras, formatges, xocolata blanca o postres cítrics. El trobareu al mercat a uns 14-15 euros.

AA Dolç Mataró és un vi negre dolç elaborat amb raïm de la varietat mataró (monastrell). També DO Alella. Un gran vi, elogiat per molts crítics i definit com un dels grans dolcos catalans. Hi destaquen les aromes de fruites confitades com la pruna, les figues seques, subtils notes de tomàquet sec, pell de taronja i te japonès. És un dolç untuós i saborós amb equilibri entre les sensacions tànniques i de dolçor. AA Dolç Mataró “la fruita mediterrània conservada en forma de vi”, és el vi més internacional d’Alta Alella i té presència a nombrosos restaurants amb reconeixement mundial. També és perfecte per acompanyar a la xocolata, el foie gras i els formatges. El podeu comprar a uns 18-20 euros.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
“Meet Vincent Van Gogh” es pot visitar al Port Vell de la Barceloneta fins el 2 de juny
Imatge il·lustrativa
"A diferència del bon vi, que s’ha de degustar amb moderació, els bons llibres poden gaudir-se sense restriccions" | Els primers títols d'Alfabeto estaran presents en els aparadors de les grans llibreries catalanes, acompanyats pels vins Abadal
Imatge il·lustrativa
Àngel Garcia Petit
l'Àngel Garcia Petit ens recomana el Senat del Montsant del celler Els 7 Magnífics