novetats

Alta Alella presenta AA Blanc de Neu i AA Dolç Mataró, el seu duet de dolços ecològics

AA Blanc de Neu és idoni per harmonitzar amb foie gras, formatges, xocolata blanca o postres cítrics

AA Dolç Mataró és un vi negre dolç elaborat amb raïm de la varietat mataró (monastrell)

​Alta Alella presenta AA Mirgin Opus 2013, nou Cava de Paratge Qualificat

| 05/11/2018 a les 21:02h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Vins ecològics, Vins Dolços, AA Blanc de Neu, AA Dolç Mataró, Monastrell, Alta Alella
Imatge il·lustrativa
AA Blanc de Neu és un vi blanc dolç ecològic elaborat amb raïm de la varietat pansa blanca de la denominació d'origen Alella. En nas presenta aromes de préssec i pera en almívar, cítrics i flor blanca amb un rerefons de torrats procedents de la criança. En boca es confirmen els almívars, integrats amb els gustos de criança, i es destaca l’equilibri de la dolçor i l’acidesa de la fruita. És un vi fresc, complex i personalitzat. AA Blanc de Neu és idoni per harmonitzar amb foie gras, formatges, xocolata blanca o postres cítrics. El trobareu al mercat a uns 14-15 euros.

AA Dolç Mataró és un vi negre dolç elaborat amb raïm de la varietat mataró (monastrell). També DO Alella. Un gran vi, elogiat per molts crítics i definit com un dels grans dolcos catalans. Hi destaquen les aromes de fruites confitades com la pruna, les figues seques, subtils notes de tomàquet sec, pell de taronja i te japonès. És un dolç untuós i saborós amb equilibri entre les sensacions tànniques i de dolçor. AA Dolç Mataró “la fruita mediterrània conservada en forma de vi”, és el vi més internacional d’Alta Alella i té presència a nombrosos restaurants amb reconeixement mundial. També és perfecte per acompanyar a la xocolata, el foie gras i els formatges. El podeu comprar a uns 18-20 euros.
 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
El músic i escriptor mallorquí protagonitza la nova campanya del celler lleidetà titulada “Maneres de fer”
Mostra de productes
Mostra de productes | ACN
A la final també hi havia arribat el Rossejat del Delta de l'Ebre
Imatge il·lustrativa
Els valors que defineixen la nova imatge de la DO Penedès, presents en el nou espot per a TV3 per aquesta campanya de Nadal 2018