concursos

Resultats del Concurs de Vins amb DO Terra Alta

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Gandesa el Concurs de Vins amb DO Terra Alta 2018 en el marc de la 31a edició de la Festa del Vi

La DO Terra Alta qualifica d'«espectacular» la verema d'enguany

| 05/11/2018 a les 07:39h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Terra Alta
Imatge il·lustrativa
La cerimònia de lliurament s’ha celebrat a la Sala de Ball Societat Unió Gandesana i l’encarregat de lliurar els premis ha estat Vicent Sanchis, director de Televisió de Catalunya, i pregoner de la festa d’enguany.

Els vins premiats en aquesta edició, en què s’han tornat a batre tots els rècords de participació amb 165 referències presentades a concurs, han estat:


Millor Vi Blanc: Prohom 2017, Celler Coma d’en Bonet

Millor Vi Terra Alta Garnatxa Blanca: Rialla 2017, Celler Rialla

Gran Vi Blanc Terra Alta: Somdinou fermentat en bóta 2016, Celler Cooperatiu de Gandesa

Millor Vi Blanc Brisat: Experimental 2016, Herència Altés

Millor Vi Rosat: Vila Closa 2017, Vins La Botera

Menció Especial Millor Vi Rosat: Essència de Lluna 2017, Celler Essència

Millor Vi Negre: Diorama 2017, Bodegas Pinord

Millor Vi Negre Bóta: Serra Les Fites 2016, Caterra

Menció Especial Millor Vi Negre Bóta: Jordi Miró Carinyena 2016, Jordi Miró

Gran Vi Negre Terra Alta: Domus Pensi 2014, Altavins Viticultors

Menció Especial Gran Vi Negre: Vinyes del Grau Syrah 2012, Celler Josep Vicens

Millor Vi de Licor: Poble Vell Blanc 2013, Agrícola Corbera d’Ebre

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Un projecte cooperatiu de "resistència" replanta 7.000 ceps per elaborar vi en un dels municipis metropolitans on la viticultura ha passat a ser testimonial
Imatge il·lustrativa
Oriol Garriga i Solsona és l’impulsor del projecte jove i familiar, iniciat l’any 2013 amb l’objectiu de recuperar el cultiu de la vinya
Imatge il·lustrativa
Amb 19 ors i 12 plates, ha estat la DO Catalana més reconeguda en este certamen internacional