Cellers Unió reconegut amb tres medalles d'or per la revista Gilbert & Gaillard

La firma ha atorgat 90 punts al vi negre Llicorella Vitis 60 D.O.Q Priorat (2015) i ha reconegut amb medalla d’or el vi blanc Perlat D.O. Montsant (2017), el vi negre Perlat D.O. Montsant (2016) i el vi negre Llicorella Clàssic D.O.Q Priorat (2015)

| 31/10/2018 a les 20:16h
Arxivat a: Cellers, Medalla d'or, Gilbert & Gaillard, Cellers Unió
Cellers Unió ha aconseguit uns excel·lents resultats en el tast de la revista francesa Gilbert & Gaillard. La firma ha atorgat 90 punts al vi negre Llicorella Vitis 60 D.O.Q Priorat (anyada 2015) i ha reconegut amb medalla d’or el vi blanc Perlat D.O. Montsant (2017), el vi negre Perlat D.O. Montsant (2016) i el vi negre Llicorella Clàssic D.O.Q Priorat (2015).

Pel que fa al vi més valorat del celler, el Llicorella Vitis 60 D.O.Q. Priorat, Gilbert & Gaillard el defineix com un vi “generós, suau i equilibrat”, que “presenta un cos consistent mentre manté l’expressió afruitada”.

També destaca la valoració del vi Perlat blanc D.O Montsant, que Cellers Unió ha tret al mercat enguany. El tast hi ha trobat “aromes de coco i gingebre sobre un fons de vainilla. Amb un paladar rodó, presumeix de flexibilitat i equilibri.” I acaba definint-lo com “un vi autèntic, fresc, que marida amb aus de corral.”

Cellers Unió és un celler cooperatiu fundat a Reus l’any 1942. Agrupa milers de famílies d’agricultors catalans i, actualment, elabora vins de les denominacions d’origen Priorat, Montsant, Terra Alta, Tarragona i Catalunya. 




 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Joan Nebot ens recomana l'Abadal Picapoll 2018, que va ser el primer monovarietal de picapoll de la DO Pla de Bages
Imatge il·lustrativa
La DO intensificarà l’estratègia institucional i accelerarà les mesures de caràcter legal per salvaguardar el paisatge del territori
Imatge il·lustrativa
És un homenatge a les muntanyes del Montsant, on segons diuen els seus creadors, "tot comença i tot acaba".