novetats

Carol Vallès presenta el Trasto, un nou cava reserva extra brut

El Tasto vol demostrar que es pot fer qualitat i acompanyar-la d’un disseny jove i atractiu

Carol Vallès ha iniciat un canvi generacional que, amb 2 anys, el portarà tenir tots els caves ecològics i amb varietats autòctones

| 31/10/2018 a les 19:55h
Arxivat a: Cellers, Carol Vallès, Trasto, Cava
Imatge il·lustrativa
Carol Vallès, dins del projecte de relleu generacional en el negoci familiar, ha presentat aquesta setmana un cava nou, el Trasto. El nou vi escumós porta el nom del gos de la família, un pastor alemany de 12 anys que van adoptar ara en fa 6. 
 
El Trasto, seguint la línia de caves de criança que caracteritza Carol Vallès, és un reserva extra brut amb un cupatge tradicional de xarel·lo, macabeu i parellada. És de l’anyada del 2016 i només se n’han fet 6.000 ampolles. És un cava fàcil de veure, fresc i amb molt poca acidesa. 
 
El Trasto és una nova línia de Carol Vallès que vol apropar el cava al gran públic i deixar enrere el tòpic que diu que el cava és només per a experts o per a celebracions. El cava, com apunta Guillem Carol, director de Carol Vallès, “és una beguda amb una gran versatilitat i amb el Trasto volem fer que el vi escumós sigui una opció més per acompanyar qualsevol àpat en qualsevol moment del dia. El cava ha de ser una beguda propera”.
 
A més, amb el Trasto, es visualitza un canvi generacional a Carol Vallès. Un canvi que va començar amb l'aposta pels caves ecològics, el redisseny de les etiquetes i el retorn a les varietats autòctones, però sobretot un canvi per continuar demostrant que la qualitat i la innovació poden anar de la mà en el sector del cava.
 
Carol Vallès va iniciar un relleu generacional fa 2 anys. Un relleu que ha marcat 3 línies estratègiques: potenciar l’enoturisme (el celler té un winebar entre vinyes i una casa rural), mantenir la qualitat del cava apostant per les llargues criances, la producció ecològica i les varietats autòctones i, finalment, apropar el cava a tots els públics.
 
 
 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Es comercialitza un ranci amb mares de 100 anys en homenatge a la Maria de Cal Vall | Només hi ha disponibles 320 ampolles de 20 cl., a 115 euros cadascuna
Imatge il·lustrativa
Els germans Ricard i Jordi Jambert, de la Fleca Pastisseria Padrés de Banyoles, s’imposen en el concurs que celebra el centenari d’aquest dolç, i que ha tingut lloc al Fòrum Gastronòmic Girona 2018
El Most Festival ha aplegat 4.200 espectadors
El Most Festival ha aplegat 4.200 espectadors | Most Festival
El Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava tanca la vuitena edició al Penedès amb uns 4.200 espectadors