novetats

Carol Vallès presenta el Trasto, un nou cava reserva extra brut

El Tasto vol demostrar que es pot fer qualitat i acompanyar-la d’un disseny jove i atractiu

Carol Vallès ha iniciat un canvi generacional que, amb 2 anys, el portarà tenir tots els caves ecològics i amb varietats autòctones

| 31/10/2018 a les 19:55h
Arxivat a: Cellers, Carol Vallès, Trasto, Cava
Imatge il·lustrativa
Carol Vallès, dins del projecte de relleu generacional en el negoci familiar, ha presentat aquesta setmana un cava nou, el Trasto. El nou vi escumós porta el nom del gos de la família, un pastor alemany de 12 anys que van adoptar ara en fa 6. 
 
El Trasto, seguint la línia de caves de criança que caracteritza Carol Vallès, és un reserva extra brut amb un cupatge tradicional de xarel·lo, macabeu i parellada. És de l’anyada del 2016 i només se n’han fet 6.000 ampolles. És un cava fàcil de veure, fresc i amb molt poca acidesa. 
 
El Trasto és una nova línia de Carol Vallès que vol apropar el cava al gran públic i deixar enrere el tòpic que diu que el cava és només per a experts o per a celebracions. El cava, com apunta Guillem Carol, director de Carol Vallès, “és una beguda amb una gran versatilitat i amb el Trasto volem fer que el vi escumós sigui una opció més per acompanyar qualsevol àpat en qualsevol moment del dia. El cava ha de ser una beguda propera”.
 
A més, amb el Trasto, es visualitza un canvi generacional a Carol Vallès. Un canvi que va començar amb l'aposta pels caves ecològics, el redisseny de les etiquetes i el retorn a les varietats autòctones, però sobretot un canvi per continuar demostrant que la qualitat i la innovació poden anar de la mà en el sector del cava.
 
Carol Vallès va iniciar un relleu generacional fa 2 anys. Un relleu que ha marcat 3 línies estratègiques: potenciar l’enoturisme (el celler té un winebar entre vinyes i una casa rural), mantenir la qualitat del cava apostant per les llargues criances, la producció ecològica i les varietats autòctones i, finalment, apropar el cava a tots els públics.
 
 
 
 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Cellers Unió ampliarà el celler del Montsant invertint 2 milions d'euros | L'objectiu és augmentar un 40% la capacitat de producció construint una nova sala de criança i una nova línia d’embotellat
Imatge il·lustrativa
Mistinguett col·labora amb la 11a Gala d’entrega dels Premis de l’Acadèmia del Cinema Català
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Proliferen els cellers que utilitzen preparats biodinàmics per cultivar la vinya