novetats

Carol Vallès presenta el Trasto, un nou cava reserva extra brut

El Tasto vol demostrar que es pot fer qualitat i acompanyar-la d’un disseny jove i atractiu

Carol Vallès ha iniciat un canvi generacional que, amb 2 anys, el portarà tenir tots els caves ecològics i amb varietats autòctones

| 31/10/2018 a les 19:55h
Arxivat a: Cellers, Carol Vallès, Trasto, Cava
Imatge il·lustrativa
Carol Vallès, dins del projecte de relleu generacional en el negoci familiar, ha presentat aquesta setmana un cava nou, el Trasto. El nou vi escumós porta el nom del gos de la família, un pastor alemany de 12 anys que van adoptar ara en fa 6. 
 
El Trasto, seguint la línia de caves de criança que caracteritza Carol Vallès, és un reserva extra brut amb un cupatge tradicional de xarel·lo, macabeu i parellada. És de l’anyada del 2016 i només se n’han fet 6.000 ampolles. És un cava fàcil de veure, fresc i amb molt poca acidesa. 
 
El Trasto és una nova línia de Carol Vallès que vol apropar el cava al gran públic i deixar enrere el tòpic que diu que el cava és només per a experts o per a celebracions. El cava, com apunta Guillem Carol, director de Carol Vallès, “és una beguda amb una gran versatilitat i amb el Trasto volem fer que el vi escumós sigui una opció més per acompanyar qualsevol àpat en qualsevol moment del dia. El cava ha de ser una beguda propera”.
 
A més, amb el Trasto, es visualitza un canvi generacional a Carol Vallès. Un canvi que va començar amb l'aposta pels caves ecològics, el redisseny de les etiquetes i el retorn a les varietats autòctones, però sobretot un canvi per continuar demostrant que la qualitat i la innovació poden anar de la mà en el sector del cava.
 
Carol Vallès va iniciar un relleu generacional fa 2 anys. Un relleu que ha marcat 3 línies estratègiques: potenciar l’enoturisme (el celler té un winebar entre vinyes i una casa rural), mantenir la qualitat del cava apostant per les llargues criances, la producció ecològica i les varietats autòctones i, finalment, apropar el cava a tots els públics.
 
 
 
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Surten al mercat 2600 ampolles elaborades en sòls de pissarra | ICNOS vol dir petjada en grec clàssic, i és que aquest vi vol homenatjar als agricultors, homes i dones que deixen rastre i petjada amb el que fan.
Imatge il·lustrativa
INCAVI
10 sessions presencials i sis de telemàtiques amb més de 100 professionals participant | Es fa evident la necessitat de vertebrar millor el sector del vi i millorar la rendibilitat de tota la cadena de valor | Es crearà un Comitè de Seguiment format per l’INCAVI i representants del sector que vetllarà per la continuïtat i el compliment de Vins Vinents
Imatge il·lustrativa
Fins el 31 de gener el celler ofereix un 5% de descompte en totes les seves compres aplicant el següent codi al check out de la compra: vinselcep5