fiires

Se celebra la quarta jornada professional de la DO Terra Alta amb més de 200 professionals

Dirigit als professionals de la restauració i la distribució, així com a prescriptors i premsa especialitzada, el showroom va permetre als assistents tastar més de 100 referències, amb la garnatxa blanca com a màxim referent

Sergi Pallarès, un dels enòlegs més joves del país; ​«hem de lluitar per les varietats de casa i no deixar-nos portar per la introducció de varietats foranes»

| 30/10/2018 a les 21:39h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Festa del Vi de La Terra Alta, Quarta Edició de la Jornada Professional Terra Alta, Granatxa blanca, DO Terra Alta
Imatge il·lustrativa
Emmarcada dins els actes de celebració de la Festa del Vi de la Terra Alta, la DO Terra Alta va celebrar dilluns la quarta edició de la seva jornada professional, que enguany ha donat el tret de sortida a la setmana de la festa.
 
Dirigit als professionals de la restauració i la distribució, així com a prescriptors i premsa especialitzada, el showroom es va celebrar un any més a l’emblemàtica Església del Poble Vell de Corbera, i va permetre als assistents tastar més de 100 referències -amb la garnatxa blanca com a màxim referent- dels 29 cellers que van participar de la jornada: Agrícola Corbera d’Ebre, Altavins, Bernaví, Casa Mariol, Caterra, Celler Alimara, Celler Arrufí, Celler Bàrbara Forés, Celler Batea, Celler Coma d’en Bonet, Celler Cooperatiu de Gandesa, Celler Germans Balart, Celler Jordi Miró, Celler Josep Vicens, Celler La Botera, Cellers Piñol, Celler Rialla, Celler Sant Josep Vins, Celler Serra de Cavalls, Celler Xavier Clua, Cellers Tarroné, Cellers Unió, Edetària, Estones Vins, Herència Altés, LaFou Celler, Les Vinyes del Convent, Pinord i Vins del Tros.
 

 Un cop finalitzar el showroom, els convidats es van traslladar fins a Horta de Sant Joan per gaudir d’un dinar típic terraltí a càrrec dels restauradors de la Terra Alta i en un paisatge immillorable: el Parc Natural dels Ports.
 
Jornada tècnica, divendres 2 a les 12h

Entre els actes de la Festa del Vi de la Terra Alta d’enguany, que se celebra a Gandesa del 2 al 4 de novembre, destaca la jornada tècnica que tindrà lloc divendres dia 2 a partir de les 12h al Celler Joan Figueres. La jornada, organitzada anualment per la DO Terra Alta amb la voluntat de debatre al voltant de diferents aspectes que afecten el món del vi, compta enguany amb la participació de Sarah Jane Evans, Master of Wine i tot un referent de l’enoturisme en l'àmbit internacional. Guardonada escriptora i periodista de vins, és co-presidenta dels Decanter World Wine Awards i presidenta del simposi de l’Intitute Master of Wine 2018.
 
Festa del Vi 2018, del 2 al 4 de novembre a Gandesa

La inauguració de la Festa del Vi tindrà lloc divendres 2 de novembre a les 18.30h a la carpa de la rambla de la Democràcia, i a continuació (a les 19.30 h) s’entregaran, a la Sala de Ball Societat Unió Gandesana, els premis del Concurs de Vins amb DO Terra Alta 2018.

L’encarregat de lliurar-los serà Vicent Sanchis, director de Televisió de Catalunya i pregoner de la festa d’enguany. Com cada any, la festa tindrà com a eix central la Mostra de Vins (rambla de la Democràcia), amb representació de 32 cellers de la Denominació d’Origen Terra Alta.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Presentem 24 novetats de vins tranquils d'aquest 2018, d'entre 6 i 150 euros | La propera setmana publicarem 24 novetats d'escumosos perquè aneu escollint els candidats a formar part de les taules nadalenques
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
​Un projecte per instal·lar 30 nous molins a la comarca fa témer que l'aposta pel vi i l'enoturisme es vegi afectada
Imatge il·lustrativa
S’han tastat 7 vins amb la màxima puntuació que atorga aquest crític de vins nord-americà