novetats

Codorníu celebra els 120 anys del seu Non Plus Ultra amb una edició limitada

Non Plus Ultra, el cava amb més trajectòria d'Espanya, es reinventa també per retre tribut a les varietats de raïm més emblemàtiques de la casa i a la gamma històrica del Gran Codorníu

9 caves singulars i especials per aquesta tardor

| 29/10/2018 a les 21:59h
Arxivat a: Cellers, Codorníu Non Plus Ultra, Codornìu, 120 anys del primer cava brut, Primer cava brut de la història, Cava Brut, Codorníu
Codorníu celebra els 120 anys del primer cava brut de la història amb el llançament d'una edició limitada: Codorníu Non Plus Ultra Gran Reserva Brut Nature. Aquesta creació homenatja la tradició de l'emblemàtic Non Plus Ultra amb una cupatge especial Gran Reserva i un disseny inspirat en la gamma històrica del Gran Codorníu.

Codorníu Non Plus Ultra Gran Reserva Brut Nature ha estat elaborat a força de Xarel·lo, Chardonnay i Pinot Noir, varietats de raïm de referència per al celler i que han canviat la història del cava. Aquest Gran Reserva amb dosificació brut nature commemora la grandesa d'un cava brut que va saber ser pioner des de 1897.

De color pàl·lid adornat per bombolles fines, aquesta limitada creació de més de 30 mesos de criança deixa sensacions fresques i cítriques. Es recomana acompanyar-lo amb plats de certa complexitat com ho són els arrossos, el peix i el marisc cuinats amb salses de verdures sense molts condiments, carns blanques i plats de carn amb salses suaus.

El trobareu al mercat a un preu aproximat de 15 euros.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

COMENTARIS

han canviat la historia del cava
Manuel Duran, 30/10/2018 a les 13:05
+0
-0
El inventor del Cava, el Sr. Manuel Ravantós i Domenech, era partidari de no utilitzar varietats francesas sino las autóctonas, per donar personalitat...

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Lluís Romero és filòleg i sommelier | El llibre explica les diferents tipologies de vins dolços que tenim a Catalunya | Més d'un centenar de vins dolços tastats amb una explicació detallada, característiques tècniques, preu i proposta de maridatge
Una zona de vinyes del Priorat
Una zona de vinyes del Priorat | ACN
Crearan u banc de terres, que tingui una base de dades de les finques per recuperar i una altra d'interessats a explotar-les mitjançant acords
Imatge il·lustrativa
La iniciativa, coordinada per l’IRTA, ha comptat amb la participació de la Comunitat de Regants i s’ha centrat en una finca pilot de 100 hectàrees | Les noves tecnologies com el reg programat i la teledetecció permeten l'estalvi d'aigua