novetats

Codorníu celebra els 120 anys del seu Non Plus Ultra amb una edició limitada

Non Plus Ultra, el cava amb més trajectòria d'Espanya, es reinventa també per retre tribut a les varietats de raïm més emblemàtiques de la casa i a la gamma històrica del Gran Codorníu

9 caves singulars i especials per aquesta tardor

| 29/10/2018 a les 21:59h
Arxivat a: Cellers, Codorníu Non Plus Ultra, Codornìu, 120 anys del primer cava brut, Primer cava brut de la història, Cava Brut, Codorníu
Codorníu celebra els 120 anys del primer cava brut de la història amb el llançament d'una edició limitada: Codorníu Non Plus Ultra Gran Reserva Brut Nature. Aquesta creació homenatja la tradició de l'emblemàtic Non Plus Ultra amb una cupatge especial Gran Reserva i un disseny inspirat en la gamma històrica del Gran Codorníu.

Codorníu Non Plus Ultra Gran Reserva Brut Nature ha estat elaborat a força de Xarel·lo, Chardonnay i Pinot Noir, varietats de raïm de referència per al celler i que han canviat la història del cava. Aquest Gran Reserva amb dosificació brut nature commemora la grandesa d'un cava brut que va saber ser pioner des de 1897.

De color pàl·lid adornat per bombolles fines, aquesta limitada creació de més de 30 mesos de criança deixa sensacions fresques i cítriques. Es recomana acompanyar-lo amb plats de certa complexitat com ho són els arrossos, el peix i el marisc cuinats amb salses de verdures sense molts condiments, carns blanques i plats de carn amb salses suaus.

El trobareu al mercat a un preu aproximat de 15 euros.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

COMENTARIS

han canviat la historia del cava
Manuel Duran, 30/10/2018 a les 13:05
+0
-0
El inventor del Cava, el Sr. Manuel Ravantós i Domenech, era partidari de no utilitzar varietats francesas sino las autóctonas, per donar personalitat...

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
Us proposem un Vi de Finca Qualificada, dos Grans Vins de Mas, dos Vins de Mas i un Vi de Zona de la DO Penedès
Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Al showroom de 'La Guia' de Barcelona van assistir més de 1.000 professionals
Uns 40 cellers presentarán els millors vins de 'La Guia' a Tarragona el pròxim dilluns dia 12 de desembre
Eugeni Llos (director general de Perelada), Javier Suqué (president) Rafael Aranda (RCR) i l'enòleg Delfí Sanahuja, a la inauguració del nou celler
Eugeni Llos (director general de Perelada), Javier Suqué (president) Rafael Aranda (RCR) i l'enòleg Delfí Sanahuja, a la inauguració del nou celler
​El grup va perdre 12,1 milions d'euros el 2021, un 63% menys que l'exercici anterior, gràcies a la venda de la divisió industrial Poligal per 25 milions.