Augmenten els alumnes internacionals al Campus CETT-UB

El Campus Internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB va inaugurar el dijous 25 d’octubre, el curs acadèmic 2018/19 en un acte a l’Hotel Alimara

El Campus CETT-UB acollirà uns 800 alumnes internacionals procedents de 50 països i augmenten la mobilitat acadèmica, incrementat un 36% els convenis Erasmus

| 29/10/2018 a les 21:17h
Especial: Formació
Arxivat a: Actualitat, Turisme, Grup CETT, hoteleria i gastronomia, Campus CETT-UB
Imatge il·lustrativa

Dijous 25 d'octubre es va inaugurar el curs acadèmic 2018-19 del Campus CETT-UB, que ha comptat amb la participació del Sr. Joan Torrella, director general de Turisme de Barcelona, el qual durant el discurs d’apertura va remarcar que “la competitivitat i la sostenibilitat són un binomi indestriable, perquè la clau de l’èxit en una destinació és orientar les seves polítiques a la millora de la qualitat de vida de la població i la necessària vinculació de les empreses amb la cohesió i el progrés social”, posant de manifest la situació actual on l’activitat turística ha deixat de ser un tema entre el sector turístic i l’administració i ha esdevingut una qüestió col·lectiva.

A l’acte, que dóna el tret de sortida dels estudis, també hi ha assistit Núria Pi, directora tècnica de l’Institut Català de les Qualificacions Professionals de la Generalitat de Catalunya i, per part del CETT, de Miquel Alsius, president del Grup CETT; la Dra. Maria Abellanet, CEO del Grup CETT; Nan Ferreres, directora de l’Escola Tècnica Professional i dels estudis universitaris de Gastronomia, i José Antonio Pérez Aranda, director de l’Escola Universitària.
Destacats del 2019

El Campus CETT-UB destaca dues accions durant aquest curs inaugurat: la presentació i el desenvolupament del primer Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme del país, que es podrà cursar al 2019-2020 i la celebració de la II edició de l’Smart Tourism Congress Barcelona, (21, 22 i 23 de novembre), després de l’èxit i bona acollida de la primera edició l’any 2016 (www.cett.es/smartourismcongress/ca/).
 

Amb l’arribada del 2019, el CETT celebrarà el seu 50è aniversari amb una proposta d’activitats que pretén reunir i implicar a tothom vinculat durant aquests anys a l’entitat: l’alumnat i antic alumnat del centre, l’equip i el professorat, universitats i socis acadèmics nacionals i internacionals o empreses i institucions col·laboradores.

Campus internacional

El CETT inaugura el curs posicionant-se com a referent internacional, ja que 800 alumnes internacionals procedents de 50 països passaran per les aules del Campus CETT-UB al llarg d’aquest curs. També augmenten un 36% les places dels convenis Erasmus i bilaterals destinats a promoure la mobilitat acadèmica de l’alumnat, amb onze nous convenis, més places a països com França, Portugal, Estats Units i Mèxic, i noves places a Bèlgica i la Xina.

També us pot interessar

Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Acord en el ple del consell regulador per una nova zonificació i per una segmentació qualitativa de la DO Cava | El cava tindrà 4 noms per diferenciar-se de la zona d'Espanya on està elaborat; a Catalunya, Comtats de Barcelona, a l'Aragó, Valle del Ebro, a Extremadura, Viñedos de Almendralejo, i a València, Altos de Levante.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Us donem idees per tenir una experiència enogastronòmica a casa durant les vacances
Imatge il·lustrativa
Lourdes López | 2 comentaris
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Salvador Puig, director general de l'INCAVI
Salvador Puig, director general de l'INCAVI
Article d'opinió de Savador Puig, director general de l'INCAVI
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
Sergi Cortés
Parlem amb els presidents de les denominacions d'origen Montsant, Penedès, Catalunya i Pla de Bages.