Torelló presenta una edició especial per la copa del món d'esquí alpí

L'esdeveniment esportiu serà a Andorra i tindrà lloc de l'11 al 17 de març de 2019

| 29/10/2018 a les 10:30h
Arxivat a: Els vins de la setmana
El Cava Torelló serà present en l'esdeveniment esportiu més important de la història d'Andorra que tindrà lloc de l'11 al 17 de març de 2019. Ha començat el compte enrere per a les Finals de la Copa del Món a Soldeu-El Tarter que posiciona Andorra i Grandvalira com un dels referents mundials de l'esquí alpí i que amb l'eslògan "Aquest hivern tots serem campions" vol implicar el país i emocionar-lo.

Torelló ha vestit el seu Special Edition per a l'ocasió amb una etiqueta-slevee on es reprodueix de fons una imatge nevada de la muntanya de Soldeu-El Tarter amb el logo sobreposat de les Finals de la Copa del Món.

El cava és un Brut Reserva, elaborat elaborat amb les varietats tradicionals Macabeu, Xarel·lo i Parellada de la Finca Can Martí i que té una criança mínima de 4 anys. Es podrà consumir a totes les terrasses i restaurants de Soldeu-El Tarter a Grandvalira des de l'inici de la temporada vinent.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik.
Els cuiners Jaime Lieberman i Jon Giraldo davant la casa que acull l'Spoonik. | Jordi Bes
Jordi Bes
El barceloní Spoonik combat el cansament pandèmic amb un estiu de sopars abans del tancament definitiu aquest setembre | Els cuiners Jon Giraldo i Jaime Lieberman posen fi al negoci per l'efecte del procés català, però també per l'econòmic del virus: "Barcelona no és el lloc"
Imatge il·lustrativa
Sense cap ànim de polemitzar sobre aquest tipus de vins (hi ha vins "naturals" bons i vins "naturals" dolents), us recomanem 5 vins de mínima intervenció que no us deixaran indiferents.
Miquel Torres Maczassek en un moment del simposi
Miquel Torres Maczassek en un moment del simposi
L’agricultura regenerativa contribueix a fixar el carboni, retorna la vida al sòl i frena l’erosió | Reputats experts nacionals i internacionals urgeixen a accelerar la transició cap a aquest nou model agrícola davant del repte del canvi climàtic