Escoles d'hostaleria suïsses visiten la DO Montsant

La primera missió inversa de la DO d’aquesta nova temporada

Suïssa, país convidat al Most Festival

| 25/10/2018 a les 19:46h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Montsant

La Denominació d’Origen Montsant rep aquest cap de setmana la visita d’un grup de representants d’escoles d’hostaleria suïsses en la que és la primera missió inversa de la DO d’aquesta nova temporada. Les jornades arrenquen el mateix dia d’arribada dels visitants, diumenge 28, amb un seminari explicatiu sobre la DO Montsant portat a terme per membres del Consell Regulador.

Dilluns 29 arrenquen les visites al territori per tal de donar a conèixer als visitants la realitat de la DO des del punt de vista vinícola però també cultural. La visita sobre el terreny serà el moment d’explicar els diferents estudis que la DO Montsant té en marxa actualment, com són els estudis de zonificació i caracterització de garnatxes i carinyenes, les varietats autòctones de la comarca i un símbol per a la DO. La tarda serà el moment de posar en pràctica els coneixements adquirits, amb un tast de zonificació al VITEC, el Centre Tecnològic del Vi de Falset.

Dimarts i dimecres serà el torn dels cellers. Els visitants faran un recorregut per diferents cellers emparats en la DO Montsant per conèixer de primera mà projectes vitivinícoles de caires diferents. Així mateix, dimarts se celebrarà també un dinar institucional amb representants d’altres cellers per tal d’obrir el ventall i que els visitants puguin interactuar amb un nombre de cellers més gran.

Aquesta missió inversa, que finalitza dimecres 31, és la primera d’una sèrie de trobades que la DO Montsant té programades per enguany, i que portaran fins a la comarca a professionals de països com el Japó, Alemanya o la Xina, com a resposta a les missions comercials portades a terme en aquests països al llarg del darrer any.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Cellers Unió ampliarà el celler del Montsant invertint 2 milions d'euros | L'objectiu és augmentar un 40% la capacitat de producció construint una nova sala de criança i una nova línia d’embotellat
Imatge il·lustrativa
Mistinguett col·labora amb la 11a Gala d’entrega dels Premis de l’Acadèmia del Cinema Català
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Proliferen els cellers que utilitzen preparats biodinàmics per cultivar la vinya