Wine París, el certàmen professional dels vins que neix de la fusió de Vinisud i Vinovision París

Paris es convertirà així en la capital del vi de l'11 al 13 de febrer del 2019

La mar de fires

| 24/10/2018 a les 09:46h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, Vinovision París, Vinisud, Wine París
Imatge il·lustrativa
Per primera vegada el febrer de 2019, París serà l'epicentre mundial del vi amb l'organització de Wine París, la primera trobada internacional de professionals del vi. Aquest esdeveniment, nascut de la unió de Vinisud, la gran fira vitivinícola dels vins de la Mediterrània i del sud d'Europa, i Vinovision París, la fira internacional dels vins de climes septentrionals, posarà en relleu la riquesa d'aquestes regions vitivinícoles i, en particular, la diversitat i complementarietat de la seva oferta en vins.
 
Wine París, una ambició col·lectiva

La celebració de Wine París el 2019 marca per primera vegada el treball col·lectiu de totes les organitzacions professionals fundadores. Vinisud i Vinovision avancen conjuntament per crear la primera gran trobada internacional de professionals del vi a la capital francesa.

Tot el sector vitivinícola es reunirà a París el febrer de 2019. El seu objectiu? Promoure la riquesa i la diversitat dels terrers entre els compradors internacionals i proposar una oferta exhaustiva de petits i grans productors. Una trobada dedicada al comerç i a l'exportació, amb París com a gran capital del vi.

Per a aquesta 1a edició, Wine París espera 2.000 expositors i 25.000 visitants dels quals el 35% seran estrangers.
 
París, capital mundial del vi

La capital francesa és reconeguda internacionalment pel seu patrimoni i la seva gastronomia. Una identitat cultural que converteix França en el primer país exportador de vi en termes de valor segons dades de l'OIV 2018, i en un mercat de consum essencial (segon país consumidor del món).

Els compradors de tot el món es beneficiaran de les excel·lents condicions d'acollida de París: un emplaçament privilegiat a Europa, un accés fàcil i una oferta inigualable en allotjament i restauració. Alhora, Wine París coordinarà un programa paral·lel a la fira per oferir experiències encara més immersives i oportunitats complementàries de negocis i de networking.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
La iniciativa, coordinada per l’IRTA, ha comptat amb la participació de la Comunitat de Regants i s’ha centrat en una finca pilot de 100 hectàrees | Les noves tecnologies com el reg programat i la teledetecció permeten l'estalvi d'aigua
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien