​Llopart, amb la fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer

Llopart va organitzar una acció solidària per recaptar fons i destinar-los a aquesta fundació amb la qual col·labora estretament des de fa temps

9 caves singulars i especials per aquesta tardor

| 22/10/2018 a les 22:00h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Xarel·lo, Llopart i Amics Joan Petit Nens amb Càncer, Llopart, Most Flor de Xarel·lo

La Fundació Amics Joan Petit de nens amb càncer té com a objectiu la recaptació de fons destinats a la investigació, suport i atenció als nens i nenes amb càncer i a les seves famílies i està vinculada a l´Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. 

El passat 12 d´Octubre i en motiu de la jornada de portes obertes, Llopart va organitzar una acció solidària per recaptar fons i destinar-los a aquesta fundació amb la qual col·labora estretament des de fa temps.

La família i l'equip de Llopart agraeix molt la visita de les persones en aquesta data han fet una aportació total de 1055€.  Llopart col·labora durant l’any amb aquesta fundació, a qui cedeix els beneficis de les vendes d’un dels seus productes: el Most Flor de xarel·lo. Aquest most, que cada any guanya adeptes aquí i per tot el món -aquest any s’ha començat a exportar fins a Suècia- està fet 100% de la varietat xarel·lo, la més característica del Penedès, cultivada sota els més estrictes paràmetres ecològics.

L’aportació total s’entregarà a la fundació en un acte que s’organitzarà per abans de finalitzar l’any i que comptarà amb la presència de la dibuixant Pilarín Bayès, autora del logotip del Most solidari.

Si voleu seguir col·laborant amb aquesta Fundació podeu trobar les seves dades a:
www.joanpetit.net.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Presentem 24 novetats de vins tranquils d'aquest 2018, d'entre 6 i 150 euros | La propera setmana publicarem 24 novetats d'escumosos perquè aneu escollint els candidats a formar part de les taules nadalenques
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
​Un projecte per instal·lar 30 nous molins a la comarca fa témer que l'aposta pel vi i l'enoturisme es vegi afectada
Imatge il·lustrativa
S’han tastat 7 vins amb la màxima puntuació que atorga aquest crític de vins nord-americà