​Llopart, amb la fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer

Llopart va organitzar una acció solidària per recaptar fons i destinar-los a aquesta fundació amb la qual col·labora estretament des de fa temps

9 caves singulars i especials per aquesta tardor

| 22/10/2018 a les 22:00h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Xarel·lo, Llopart i Amics Joan Petit Nens amb Càncer, Llopart, Most Flor de Xarel·lo

La Fundació Amics Joan Petit de nens amb càncer té com a objectiu la recaptació de fons destinats a la investigació, suport i atenció als nens i nenes amb càncer i a les seves famílies i està vinculada a l´Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. 

El passat 12 d´Octubre i en motiu de la jornada de portes obertes, Llopart va organitzar una acció solidària per recaptar fons i destinar-los a aquesta fundació amb la qual col·labora estretament des de fa temps.

La família i l'equip de Llopart agraeix molt la visita de les persones en aquesta data han fet una aportació total de 1055€.  Llopart col·labora durant l’any amb aquesta fundació, a qui cedeix els beneficis de les vendes d’un dels seus productes: el Most Flor de xarel·lo. Aquest most, que cada any guanya adeptes aquí i per tot el món -aquest any s’ha començat a exportar fins a Suècia- està fet 100% de la varietat xarel·lo, la més característica del Penedès, cultivada sota els més estrictes paràmetres ecològics.

L’aportació total s’entregarà a la fundació en un acte que s’organitzarà per abans de finalitzar l’any i que comptarà amb la presència de la dibuixant Pilarín Bayès, autora del logotip del Most solidari.

Si voleu seguir col·laborant amb aquesta Fundació podeu trobar les seves dades a:
www.joanpetit.net.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa | Corpinnat
Ramon Francàs
Joan Huguet opta a rellevar Josep Maria Albet a la presidència de la DO Penedès | Eduard Sanfeliu Giró serà el nou president de la Confraria del Cava
Imatge il·lustrativa
Els penedesencs Ramon Jané i Toni Carbó tornen a guanyar el concurs del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú, que reparteix més de 7.000 euros en premis | Ramon Francàs i Anna Casabona es classifiquen en segona posició en aquesta sisena edició, en que han participat 82 parelles
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant