premis

La República Txeca premia els caves d'Oriol Rosell

Enguany s'ha celebrat la 12a edició del concurs i s'han avaluat gairebé un miler de vins de regions vitivinícoles de tot el món

| 22/10/2018 a les 21:38h
Arxivat a: Cellers, Prague Wine Trophy, Oriol Rossell, Caves


El celler Oriol Rossell ha estat reconegut amb quatre medalles al concurs Prague Wine Trophy. Aquest certament, que és el més important del país i en el qual hi han participat vins de tot el món, ha atorgat al celler català quatre medalles -tres d’or i una de plata- a caves seus. Els caves que han estat premiats al concurs són: l’Oriol Rossell Mític 1908, l’Oriol Rossell Brut Nature i l’Oriol Rossell Brut Cuvée Especial han estat guardonats amb la medalla d’or, i l’Oriol Rossell Brut Rosé, la de plata. 

El jurat del Prague Wine Trophy l’han format tastadors internacionals, enòlegs, distribuïdors de vi i periodistes especialitzats, que han avaluat vins provinents de les diferents regions enològiques del món. Els vins jutjats s’han dividit en 32 categories. Enguany s'ha celebrat la 12a edició i s'han avaluat gairebé un miler de vins de regions vitivinícoles de tot el món. 

En aquesta edició del concurs, més del 50% dels vins presentats al Prague Wine Trophy han estat estrangers, un percentatge que ha crescut a cada nova edició de certamen i que demostra el seu creixement dins del panorama vinícola internacional. Els caves d’Oriol Rossell, juntament amb tots els guardonats, es presentaran a la Gala de tast Ialta Boutique Hotel a Praga, el proper 24 de gener. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Mones de Pasqua
Mones de Pasqua | Adrià Costa
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
Imatge il·lustrativa
La DO Terra Alta alerta de la importància de seguir el procediment judicial per evitar la implantació de les 3 centrals eòliques anunciades a la comarca de forma imminent
Imatge il·lustrativa
“Meet Vincent Van Gogh” es pot visitar al Port Vell de la Barceloneta fins el 2 de juny