Giró Ribot, el nou cava Rotary

L'Institut del Cava ha estat aquest any l'encarregat de construir el comitè de tast que ha escollit el cava 2018-2019 del Club Rotary

Un euro i mig de cada cava anirà íntegrament a lluitar contra la polio

Vídeo! La Cavacursa bat rècord de participants tot i la pluja

| 22/10/2018 a les 15:53h
Arxivat a: Vins, Giró Ribot

Dijous passat l'Hotel Avenida Palace de Barcelona va ser l'escenari de la proclamació del cava guanyador del "XV Concurs Cava de la Solidaritat Rotaria", concurs que va guanyar el Brut Nature Reserva 2014 de Giró Ribot després d'un tast a cegues organitzat per l'Institut del Cava. La presentació va servir perquè els socis poguéssin conèixer tant el cava brut nature guanyador com el celler elaborador de Santa Fe del Penedès. Els socis del club i la Fundació Rotaria contribueixen, des de 33.000 clubs repartits en més de 200 països i regions, a la millora de la salut, el suport a l'educació i a la mitigació de la pobresa. Fins l'any 2020, la Fundació Bill i Melinda Gates aporta 2 dòlars per cada dòlar que Rotary dediqui a l'eradicació de la polio.
 

Enric Vives, del celler Vives Ambrós Foto: Cupatges


Giró Ribot pren el relleu de Vives Ambrós, elaborador del cava Rotary 2017-2018. El mateix dijous, Enric Vives, propietari de Vives Ambrós, feia entrega al club del taló per valor de 14.261 euros, diners que aniran íntegrament a la Fundació Fondo Polio Plus.

 

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Teresa Jordà s’ha reunit amb els presidents de les DO del vi català per analitzar les possibles actuacions a fi de reduir els efectes del coronavirus i recuperar les vendes al més aviat possible
La proposta Silenci entre Vinyes torna a Abadal
La proposta Silenci entre Vinyes torna a Abadal | Abadal
La reobertura vindrà acompanyada d'algunes novetats, com el nou Brunch entre Vinyes o una adaptació del Silenci entre Vinyes
Plaques fotovoltaiques
Plaques fotovoltaiques | Família Torres
En deu anys, el celler vol reduir la petjada de carboni un 55% respecte al 2008