gastronomia

Albert Roca de la pastisseria Sant Croi guanya el concurs al millor Croissant Artesà de Mantega de l'Estat

El pastisser barceloní Albert Roca revalida el guardó que ja va guanyar l’any 2009

Allibera'm, el vi a favor dels presos polítics i del govern a l'exili

| 09/10/2018 a les 15:35h
Arxivat a: Gastronomia, Albert Roca, Sant Croi, Croissant Artesà de Mantega
Imatge il·lustrativa
La pastisseria Sant Croi by Albert Roca de Barcelona ha guanyat el XI Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega de l'Estat, que s’ha celebrat a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona.

Al certamen han participat una setantena de pastissers de tot l’Estat, que han presentat els seus croissants artesans a concurs, aconseguint el doble d’inscrits que en la darrera edició. Així, Albert Roca s’ha fet amb el prestigiós guardó i un premi de 1.000 euros, convertint-se així en el primer pastisser que revalida el títol.
 

La pastisseria familiar Sant Croi by Albert Roca, antigament coneguda com a Badia Roca, amb establiments al carrer Pàdua (Sarrià-Sant Gervasi) y al carrer Bassegoda (Sants), va néixer l’any 1987 i el seu pastisser, Albert Roca, s’ha format a escoles com Espai Sucre, forma part del col·lectiu 21 Brix i és professor del curs de pastisseria dels Jesuïtes de Sarrià.

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
El restaurant Enoteca de Paco Pérez va ser l'escenari de la presentació de les noves anyades dels gran vins de Família Torres | Milmanda, Mas la Plana, Reserva Real, Gran Muralles i Perpetual
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà | Iñigo Somovilla
Sergi Cortés
La La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, inaugura el centenari i dóna el tret de sortida a tota una sèrie d'activitats per aquest 2019 | Segons Jordà "el republicanisme té una de les seves bases en els ateneus i en el cooperativisme, i el cooperativisme crea llocs de treball, no deslocalitza a les persones,i redistribueix millor els recursos"
Imatge il·lustrativa
Xavi Nolla, Clara Isamat o Joan Lluís Gómez seran alguns dels ponents catalans que es podran veure des d'avui fins dimecres