gastronomia

Albert Roca de la pastisseria Sant Croi guanya el concurs al millor Croissant Artesà de Mantega de l'Estat

El pastisser barceloní Albert Roca revalida el guardó que ja va guanyar l’any 2009

Allibera'm, el vi a favor dels presos polítics i del govern a l'exili

| 09/10/2018 a les 15:35h
Arxivat a: Gastronomia, Albert Roca, Sant Croi, Croissant Artesà de Mantega
Imatge il·lustrativa
La pastisseria Sant Croi by Albert Roca de Barcelona ha guanyat el XI Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega de l'Estat, que s’ha celebrat a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona.

Al certamen han participat una setantena de pastissers de tot l’Estat, que han presentat els seus croissants artesans a concurs, aconseguint el doble d’inscrits que en la darrera edició. Així, Albert Roca s’ha fet amb el prestigiós guardó i un premi de 1.000 euros, convertint-se així en el primer pastisser que revalida el títol.
 

La pastisseria familiar Sant Croi by Albert Roca, antigament coneguda com a Badia Roca, amb establiments al carrer Pàdua (Sarrià-Sant Gervasi) y al carrer Bassegoda (Sants), va néixer l’any 1987 i el seu pastisser, Albert Roca, s’ha format a escoles com Espai Sucre, forma part del col·lectiu 21 Brix i és professor del curs de pastisseria dels Jesuïtes de Sarrià.

 

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Repassem les tendències d'una cuina, la vegetariana, que probablement visqui el seu millor moment.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista amb Joan Josep Raventós, portaveu de Vi i Cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)