gastronomia

Albert Roca de la pastisseria Sant Croi guanya el concurs al millor Croissant Artesà de Mantega de l'Estat

El pastisser barceloní Albert Roca revalida el guardó que ja va guanyar l’any 2009

Allibera'm, el vi a favor dels presos polítics i del govern a l'exili

| 09/10/2018 a les 15:35h
Arxivat a: Gastronomia, Albert Roca, Sant Croi, Croissant Artesà de Mantega
Imatge il·lustrativa
La pastisseria Sant Croi by Albert Roca de Barcelona ha guanyat el XI Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega de l'Estat, que s’ha celebrat a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona.

Al certamen han participat una setantena de pastissers de tot l’Estat, que han presentat els seus croissants artesans a concurs, aconseguint el doble d’inscrits que en la darrera edició. Així, Albert Roca s’ha fet amb el prestigiós guardó i un premi de 1.000 euros, convertint-se així en el primer pastisser que revalida el títol.
 

La pastisseria familiar Sant Croi by Albert Roca, antigament coneguda com a Badia Roca, amb establiments al carrer Pàdua (Sarrià-Sant Gervasi) y al carrer Bassegoda (Sants), va néixer l’any 1987 i el seu pastisser, Albert Roca, s’ha format a escoles com Espai Sucre, forma part del col·lectiu 21 Brix i és professor del curs de pastisseria dels Jesuïtes de Sarrià.

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Es pot gaudir del cava sense entendre-hi? Sí… però segurament menys | Fermentacions, bombolla, conservació... En el cas del cava, més coneixement també és més plaer.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
La mini casa s'ha instal·lat al celler Artcava, a Avinyonet del Penedès | Els promotors volen instal·lar-ne una a cada DO vitivinícola catalana | Passar-hi una nit s’ofereix per 129 euros, sense televisió, WiFi ni cortines

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Un projecte cooperatiu de "resistència" replanta 7.000 ceps per elaborar vi en un dels municipis metropolitans on la viticultura ha passat a ser testimonial
Imatge il·lustrativa
Oriol Garriga i Solsona és l’impulsor del projecte jove i familiar, iniciat l’any 2013 amb l’objectiu de recuperar el cultiu de la vinya
Imatge il·lustrativa
Amb 19 ors i 12 plates, ha estat la DO Catalana més reconeguda en este certamen internacional