"Som Montsant. Fem Montsant", la nova campanya de la DO Montsant que posa cara als seus cellers

L’objectiu de la campanya és donar visibilitat a les persones que hi ha darrere la DO Montsant

| 08/10/2018 a les 11:29h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Som Montsant. Fem Montsant, Cellers, DO Montsant

Som Montsant. Fem Montsant és el nom de la nova campanya de la Denominació d’Origen Montsant. L’objectiu de la campanya és donar visibilitat a les persones que hi ha darrere la DO Montsant, aquells homes i dones que amb els seus cellers i la seva feina donen vida a la DO i la doten de sentit i prestigi.

La campanya arrenca amb Ramon Masip, propietari del Celler Cairats, situat a la zona sud de la DO Montsant. Un home que va tenir una vida professional que res tenia a veure amb el món del vi, fins que l’any 2010 va decidir tornar a les arrels i emprendre aquest projecte familiar, amb passió pel territori, però amb vocació internacional.

Donar visibilitat a històries com les de Masip és el veritable objectiu que la DO Montsant persegueix amb aquesta campanya. La DO Montsant s’ha caracteritzat en els darrers anys per ser una de les denominacions d’origen més professionalitzades amb la realització dels diferents estudis portats a terme -i encara en marxa- en pro de l’autoconeixement, com són els estudis de zonificació i caracterització de les seves garnatxes i carinyenes. Ara, amb aquesta nova campanya digital, la DO busca transmetre el seu costat més humà, donant visibilitat als viticultors, propietaris de cellers, enòlegs, socis de cooperatives... En definitiva, a tots aquells que fan gran la DO i que, a vegades, queden en un segon pla i no tenen tot el reconeixement que mereixen.

Amb aquesta campanya, la DO Montsant busca també continuar apropant-se al públic local, un dels mercats més valorats per la DO gràcies a la proximitat i la importància d’establir lligams amb ell amb l’objectiu de revaloritzar el producte local i de qualitat.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
L’ampolla d’aquest escumós Premium s’inspira en les plomes que Mistinguett, la vedet francesa més famosa de tots els temps, va utilitzar per primera vegada en un espectacle
Imatge il·lustrativa
La collita se situaria en 31.800 tones, inferior a l’any passat però lleugerament superior a una campanya mitjana | Les xifres són provisionals, depenent de les pluges de l’octubre i dels rendiments de l’oli
Imatge il·lustrativa
Fins al 27 d’octubre es mantindrà oberta la possibilitat d’inscriure’s en aquesta iniciativa que enguany augmenta els premis per als participants