Cavatast 2018

​Cavatast 2018: 50 elaboradors, 42.000 degustacions de cava i 22.000 de gastronòmiques

Sant Sadurní d'Anoia acull la gran fira del cava català del 5 al 7 d'octubre

| 05/10/2018 a les 08:31h
Arxivat a: Els vins de la setmana, cava, Cavatast, Sant Sadurní d'Anoia, Alt Penedès, Ruth Troyano, gastronomia
Torna el Cavatast
Torna el Cavatast | Ajuntametn de Sant Sadurní d'Anoia
Una cinquantena d'elaboradors i d'empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata, 42.300 degustacions de cava i 22.000 de gastronòmiques són les principals xifres del Cavatast 2018, que se celebrarà des d'aquest divendres i fins al diumenge a Sant Sant Sadurní d'Anoia.

El Cavatast és un punt de trobada anual on els amants del cava passegen per la fira del municipi de l'Alt Penedès, copa en mà, gaudint dels diferents caves i de les delicioses propostes culinàries que es presenten. Tasten productes nous i en coneixen d'altres, però sobretot, gaudeixen de l'esperit festiu que la fira transmet.

Els visitants poden gaudir de quatre tastets de cava per cinc euros i de quatre tiquets de tastets gastronòmics per sis euros.

Dates i horaris
Divendres 5 d'octubre, de 19 a 23 h
Dissabte 6 d'octubre, d'11 a 23 h
Diumenge 7 d'octubre, d'11 a 21 h

Lloc
Rambla de la Generalitat
Sant Sadurní d'Anoia

A més, es realitzen activitats paral·leles com visites al Centre d'Interpretació del Cava-CIC Fassina i a cellers i caves de la vila. Enguany, el Celler de la Fassina de Can Guineu, s'ha tornat a convertir en el punt neuràlgic d'activitats de tot tipus, des de maridatges i tastos tècnics, fins a tallers especialitzats i altres activitats promocionals.

L'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, explica que l'any passat el certamen va reunir unes 35.000 persones i que genera una trentena de llocs de treball. “És un dels esdeveniments més importants de l'any per al municipi”, assenyala.
 

Programa Cavatast 2018 by naciodigital on Scribd


També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Parlem amb Sergi Pallarès, un dels enòlegs més joves del país | Tot i que encara està estudiant enologia, treballa en varis cellers de la seva terra, la Terra Alta
Imatge il·lustrativa
La DO Catalunya dona suport a la presència de la indústria catalana al Mipcom | La DO Catalunya també dona suport a Enoaula, el projecte impulsat per Xavi Nolla
Imatge il·lustrativa
La jornada solidària forma part del conjunt d’accions que Codorníu té previstes com a col·laborador oficial de la ‘La Marató’