Cavatast 2018

​Cavatast 2018: 50 elaboradors, 42.000 degustacions de cava i 22.000 de gastronòmiques

Sant Sadurní d'Anoia acull la gran fira del cava català del 5 al 7 d'octubre

| 05/10/2018 a les 08:31h
Arxivat a: Els vins de la setmana, cava, Cavatast, Sant Sadurní d'Anoia, Alt Penedès, Ruth Troyano, gastronomia
Torna el Cavatast
Torna el Cavatast | Ajuntametn de Sant Sadurní d'Anoia
Una cinquantena d'elaboradors i d'empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata, 42.300 degustacions de cava i 22.000 de gastronòmiques són les principals xifres del Cavatast 2018, que se celebrarà des d'aquest divendres i fins al diumenge a Sant Sant Sadurní d'Anoia.

El Cavatast és un punt de trobada anual on els amants del cava passegen per la fira del municipi de l'Alt Penedès, copa en mà, gaudint dels diferents caves i de les delicioses propostes culinàries que es presenten. Tasten productes nous i en coneixen d'altres, però sobretot, gaudeixen de l'esperit festiu que la fira transmet.

Els visitants poden gaudir de quatre tastets de cava per cinc euros i de quatre tiquets de tastets gastronòmics per sis euros.

Dates i horaris
Divendres 5 d'octubre, de 19 a 23 h
Dissabte 6 d'octubre, d'11 a 23 h
Diumenge 7 d'octubre, d'11 a 21 h

Lloc
Rambla de la Generalitat
Sant Sadurní d'Anoia

A més, es realitzen activitats paral·leles com visites al Centre d'Interpretació del Cava-CIC Fassina i a cellers i caves de la vila. Enguany, el Celler de la Fassina de Can Guineu, s'ha tornat a convertir en el punt neuràlgic d'activitats de tot tipus, des de maridatges i tastos tècnics, fins a tallers especialitzats i altres activitats promocionals.

L'alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, explica que l'any passat el certamen va reunir unes 35.000 persones i que genera una trentena de llocs de treball. “És un dels esdeveniments més importants de l'any per al municipi”, assenyala.
 

Programa Cavatast 2018 by naciodigital on Scribd


També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
El restaurant Enoteca de Paco Pérez va ser l'escenari de la presentació de les noves anyades dels gran vins de Família Torres | Milmanda, Mas la Plana, Reserva Real, Gran Muralles i Perpetual
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà | Iñigo Somovilla
Sergi Cortés
La La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, inaugura el centenari i dóna el tret de sortida a tota una sèrie d'activitats per aquest 2019 | Segons Jordà "el republicanisme té una de les seves bases en els ateneus i en el cooperativisme, i el cooperativisme crea llocs de treball, no deslocalitza a les persones,i redistribueix millor els recursos"
Imatge il·lustrativa
Xavi Nolla, Clara Isamat o Joan Lluís Gómez seran alguns dels ponents catalans que es podran veure des d'avui fins dimecres