vins

Collection Rosé 2017, perfum delicat dins i fora l'ampolla

Peces escollides del Museu del vidre de Peralada ilustren l'etiqueta del Collection Rosé 2017

Un vi fresc, amb aromes de fruits vermells i matisos làctics i herbacis

Bombolles rosades; 10 caves que no et pots perdre

| 04/10/2018 a les 07:50h
Arxivat a: Els vins de la setmana, Collection Rosé, Peralada
Peralada Collection Rosé troba el seu origen en el món del perfum. Les millors peces de vidre que es poden veure al Museu del Vidre, al Castell de Peralada, ilustren la seva etiqueta. Flascons de vidre, antics i delicats, que contenien les aromes més preuades de l'època.

Nascut a l'Empordà, el Collection Rosé 2017 és un vi jove rosat fresc, elaborat amb Cabernet Sauvignon, Garnatxa i Sirà, amb un 48, 39 i 13% respectivament. De color delicat, vermell gerd, aromes de fruits vermells i alguns tocs vegetals i làctics. 

En boca és fresc, rodó, amb persistència de sensacions afruitades.

Com diu el seu creador, Delfí Sanahuja, "es tracta d'un rosat estructurat, complex i amb personalitat, marcat per la seva ànima empordanesa".

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Sol Roig, amb la imatge de l'Àngel Garcia Petit al fons
Sol Roig, amb la imatge de l'Àngel Garcia Petit al fons | Ajuntament de Ripollet
Jordi Bes
L'Ajuntament dona el tret de sortida al projecte Ripollet Vital per reprendre el cultiu del raïm, oferir una nova oferta formativa i aprofundir en el passat vinícola | Durant la presentació es té un record per a l'enòleg Àngel Garcia Petit, que n'havia estat un dels principals impulsors
Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Acord en el ple del consell regulador per una nova zonificació i per una segmentació qualitativa de la DO Cava | El cava tindrà 4 noms per diferenciar-se de la zona d'Espanya on està elaborat; a Catalunya, Comtats de Barcelona, a l'Aragó, Valle del Ebro, a Extremadura, Viñedos de Almendralejo, i a València, Altos de Levante.
Imatge il·lustrativa
Foto: Grenaches du Monde
Gairebé un miler de vins, un jurat de 21 nacionalitats diferents i Montpellier esperen per concursar el pròxim setembre