vins

Collection Rosé 2017, perfum delicat dins i fora l'ampolla

Peces escollides del Museu del vidre de Peralada ilustren l'etiqueta del Collection Rosé 2017

Un vi fresc, amb aromes de fruits vermells i matisos làctics i herbacis

Bombolles rosades; 10 caves que no et pots perdre

| 04/10/2018 a les 07:50h
Arxivat a: Els vins de la setmana, Collection Rosé, Peralada
Peralada Collection Rosé troba el seu origen en el món del perfum. Les millors peces de vidre que es poden veure al Museu del Vidre, al Castell de Peralada, ilustren la seva etiqueta. Flascons de vidre, antics i delicats, que contenien les aromes més preuades de l'època.

Nascut a l'Empordà, el Collection Rosé 2017 és un vi jove rosat fresc, elaborat amb Cabernet Sauvignon, Garnatxa i Sirà, amb un 48, 39 i 13% respectivament. De color delicat, vermell gerd, aromes de fruits vermells i alguns tocs vegetals i làctics. 

En boca és fresc, rodó, amb persistència de sensacions afruitades.

Com diu el seu creador, Delfí Sanahuja, "es tracta d'un rosat estructurat, complex i amb personalitat, marcat per la seva ànima empordanesa".

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
El celler ja ha reduït un 34% la petjada de carboni en relació amb el 2008 segons el balanç auditat del 2020
Il·lustració d'Estefanía Garcés
Il·lustració d'Estefanía Garcés | @naturaljuice_bcn
L'Estefanía Garcés ens explica com es fan els vins de maceració carbònica i quines diferències hi ha amb els vins joves
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 4 comentaris
Segons el cap d'enologia del Grup Freixenet, el primer en tocar físicament una ampolla Freixenet és el consumidor quan la treu de la caixa