vins

Collection Rosé 2017, perfum delicat dins i fora l'ampolla

Peces escollides del Museu del vidre de Peralada ilustren l'etiqueta del Collection Rosé 2017

Un vi fresc, amb aromes de fruits vermells i matisos làctics i herbacis

Bombolles rosades; 10 caves que no et pots perdre

| 04/10/2018 a les 07:50h
Arxivat a: Els vins de la setmana, Collection Rosé, Peralada
Peralada Collection Rosé troba el seu origen en el món del perfum. Les millors peces de vidre que es poden veure al Museu del Vidre, al Castell de Peralada, ilustren la seva etiqueta. Flascons de vidre, antics i delicats, que contenien les aromes més preuades de l'època.

Nascut a l'Empordà, el Collection Rosé 2017 és un vi jove rosat fresc, elaborat amb Cabernet Sauvignon, Garnatxa i Sirà, amb un 48, 39 i 13% respectivament. De color delicat, vermell gerd, aromes de fruits vermells i alguns tocs vegetals i làctics. 

En boca és fresc, rodó, amb persistència de sensacions afruitades.

Com diu el seu creador, Delfí Sanahuja, "es tracta d'un rosat estructurat, complex i amb personalitat, marcat per la seva ànima empordanesa".

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
El Passeig de Gràcia concentrarà el talent culinari de xefs com Martín Berasategui, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Carles Gaig, Aurelio Morales y Joel Castanyé, entre d’altres | Estrella Damm, Familia Torres, Juvé & Camps, Royal Bliss i Renfe s’uneixen a Passeig de Gourmets
Joan Nebot proposant un vi a la nova secció de Cupatges Els Vins de la Setmana
Joan Nebot proposant un vi a la nova secció de Cupatges Els Vins de la Setmana
Sergi Cortés
El Joan Nebot ens proposa el vi rosat Lola Bel de Vinyes del Convent
Imatge il·lustrativa
La línia Vallmajor estrena etiquetes amb una imatge més moderna