vins

Collection Rosé 2017, perfum delicat dins i fora l'ampolla

Peces escollides del Museu del vidre de Peralada ilustren l'etiqueta del Collection Rosé 2017

Un vi fresc, amb aromes de fruits vermells i matisos làctics i herbacis

Bombolles rosades; 10 caves que no et pots perdre

| 04/10/2018 a les 07:50h
Arxivat a: Els vins de la setmana, Collection Rosé, Peralada
Peralada Collection Rosé troba el seu origen en el món del perfum. Les millors peces de vidre que es poden veure al Museu del Vidre, al Castell de Peralada, ilustren la seva etiqueta. Flascons de vidre, antics i delicats, que contenien les aromes més preuades de l'època.

Nascut a l'Empordà, el Collection Rosé 2017 és un vi jove rosat fresc, elaborat amb Cabernet Sauvignon, Garnatxa i Sirà, amb un 48, 39 i 13% respectivament. De color delicat, vermell gerd, aromes de fruits vermells i alguns tocs vegetals i làctics. 

En boca és fresc, rodó, amb persistència de sensacions afruitades.

Com diu el seu creador, Delfí Sanahuja, "es tracta d'un rosat estructurat, complex i amb personalitat, marcat per la seva ànima empordanesa".

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Un homenatge al fundador del celler que va triar el Penedès per a elaborar vins del màxim nivell
Imatge il·lustrativa
Pexels
Lourdes López
Els restauradors denuncien el tancament unilateral, la falta de control al transport públic i que les ajudes són clarament insuficients
Els restaurants que fan menjar per emportar i que han estat obligats a tancar poden demanar els ajuts.
Els restaurants que fan menjar per emportar i que han estat obligats a tancar poden demanar els ajuts. | Pexels
Sergi Cortés
El DOGC publica avui la convocatòria de subvencions per la restauració i els centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19
Imatge il·lustrativa
El cava Gran Reserva Brut Nature surt al mercat a un preu de 35 euros