enoturista.cat; un portal de turisme com mai s’havia explicat abans

Darrera de la web hi ha els periodistes Judith Cortina i David Jobé

| 02/10/2018 a les 21:18h
Arxivat a: Enoturisme, www.enoturista.cat
Imatge il·lustrativa
El portal de vins i viatges www.enoturista.cat s'ha reformat i modernitzat. Després de dos anys recomanant cellers i vins, d’una manera estripada, directa i planera, ara han fet el salt a una gran base de dades que recollirà fitxes amb tots els cellers visitables del país.

En algunes hi trobareu vídeos, consells i dades pràctiques per planificar la visita. Però no només es tracta d’acostar un visitant a un celler. La web ofereix alternatives per trobar botigues de vins, wine bars, restaurants i hotels perquè l’experiència de l’enoturisme sigui integral.
 
En les pròximes setmanes aniran desvetllant tots els destins de les 12 D.Os catalanes. En paral·lel, hi publicaran articles i vídeos per acostar l’actualitat de l’enoturisme i agendar les activitats més destacades, amb el mateix estil volgudament outsider. Un dels punts forts és que s’intercalen totes les destinacions a la vegada: “un país, un web”, a diferència del que hi havia fins ara, que cada DO feia la seva promoció turística per lliure.
 
Darrera de la web hi ha els periodistes Judith Cortina i David Jobé. Ella ha treballat durant 10 anys a Informatius Tele 5 i ell 14 anys a RAC1 on actualment és l’editor de l’informatiu 14/15 Cap de setmana. El projecte és un portal amb informació periodística, pròpia i genuïna, amb vídeos i imatges per acostar fàcilment la cultura del vi a tots els públics. S’acompanya d’una promoció de vins recomanats en vídeo, que des de fa uns mesos difonen per Xarxes Socials.


David Jobé, un estil fresc i diferent a l'hora de tastar vins.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El Joan Nebot tasta el Cava Portell La Parellada, de la Cooperativa Vinícola de Sarral
Imatge il·lustrativa
El restaurant Enoteca de Paco Pérez va ser l'escenari de la presentació de les noves anyades dels gran vins de Família Torres | Milmanda, Mas la Plana, Reserva Real, Gran Muralles i Perpetual