enoturista.cat; un portal de turisme com mai s’havia explicat abans

Darrera de la web hi ha els periodistes Judith Cortina i David Jobé

| 02/10/2018 a les 21:18h
Arxivat a: Enoturisme, www.enoturista.cat
Imatge il·lustrativa
El portal de vins i viatges www.enoturista.cat s'ha reformat i modernitzat. Després de dos anys recomanant cellers i vins, d’una manera estripada, directa i planera, ara han fet el salt a una gran base de dades que recollirà fitxes amb tots els cellers visitables del país.

En algunes hi trobareu vídeos, consells i dades pràctiques per planificar la visita. Però no només es tracta d’acostar un visitant a un celler. La web ofereix alternatives per trobar botigues de vins, wine bars, restaurants i hotels perquè l’experiència de l’enoturisme sigui integral.
 
En les pròximes setmanes aniran desvetllant tots els destins de les 12 D.Os catalanes. En paral·lel, hi publicaran articles i vídeos per acostar l’actualitat de l’enoturisme i agendar les activitats més destacades, amb el mateix estil volgudament outsider. Un dels punts forts és que s’intercalen totes les destinacions a la vegada: “un país, un web”, a diferència del que hi havia fins ara, que cada DO feia la seva promoció turística per lliure.
 
Darrera de la web hi ha els periodistes Judith Cortina i David Jobé. Ella ha treballat durant 10 anys a Informatius Tele 5 i ell 14 anys a RAC1 on actualment és l’editor de l’informatiu 14/15 Cap de setmana. El projecte és un portal amb informació periodística, pròpia i genuïna, amb vídeos i imatges per acostar fàcilment la cultura del vi a tots els públics. S’acompanya d’una promoció de vins recomanats en vídeo, que des de fa uns mesos difonen per Xarxes Socials.


David Jobé, un estil fresc i diferent a l'hora de tastar vins.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Presentem 24 novetats de vins tranquils d'aquest 2018, d'entre 6 i 150 euros | La propera setmana publicarem 24 novetats d'escumosos perquè aneu escollint els candidats a formar part de les taules nadalenques
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
​Un projecte per instal·lar 30 nous molins a la comarca fa témer que l'aposta pel vi i l'enoturisme es vegi afectada
Imatge il·lustrativa
La cinquena jornada solidària ha congregat mig miler de persones i ha comptat amb la col·laboració de més de 50 empreses i entitats locals