Neix Guilera Xarel·la, un cava homenatge a la dona i al xarel·lo

Cava Guilera presenta 2 caves Gran Reserva homenatge a la dona i al xarel·lo

L'Anna Vicens, presidenta dels sommeliers de Catalunya, la Patricia de Golferichs i la Clàudia Cabero, cantant, van ser les tres dones que van retre homenatge al seu gènere i a la varietat presentant els 2 caves.

​Nous projectes a una Pimecava que torna a presidir Pere Guilera

| 29/09/2018 a les 11:23h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Cava Guilera, xarel·lo, Guilera Xarel·la

Guilera Xarel·la Brut Gran Reserva 2014
Foto: Toni Galitó

El 2018 ha esta l'any de la dona i des de Cava Guilera han volgut feminitzar la varietat de raïm reina del Penedès. Expliquen que la xarel·lo, de secà, una varietat sostenible ideal per elaborar caves de llarga criança. I és una varietat que volen reivindicar amb 2 nous caves, Un Brut Nature del 2012, i un Brut del 2014, tots dos Gran Reserva.

L'Anna Vicens, presidenta dels sommeliers de Catalunya, la Patricia de Golferichs i la Clàudia Cabero, cantant, van ser les tres dones que van retre homenatge al seu gènere i a la varietat presentant els 2 caves.

Guilera Xarel·la Brut Gran Reserva 2014

DO Cava. Monovarietal de xarel·lo. Un cava fresc, desenfadat, amb una petita aportació de sucre que matisa l'acidesa i l'arrodoneix en boca. Aromes típiques de la varietatat i tessitura afruitada. Un cava ideal per prendre a copes i per aperitius.

El Cava Xarel·la explica la història d'una ninfa del cava que s'entorolliga amb una liana de cep i se'n va a viure aventures urbanes. El seu il·lustrador, el Dimitry ha plasmat aquesta història a través de l'etiqueta.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
El Passeig de Gràcia concentrarà el talent culinari de xefs com Martín Berasategui, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Carles Gaig, Aurelio Morales y Joel Castanyé, entre d’altres | Estrella Damm, Familia Torres, Juvé & Camps, Royal Bliss i Renfe s’uneixen a Passeig de Gourmets
Joan Nebot proposant un vi a la nova secció de Cupatges Els Vins de la Setmana
Joan Nebot proposant un vi a la nova secció de Cupatges Els Vins de la Setmana
Sergi Cortés
El Joan Nebot ens proposa el vi rosat Lola Bel de Vinyes del Convent
Imatge il·lustrativa
La línia Vallmajor estrena etiquetes amb una imatge més moderna