do alella

Nova edició del Vi+, el mes de la DO Alella

L’octubre és el mes de l’any escollit per inundar el territori DO Alella de vi amb el cicle Vi+, que celebra la seva tercera edició

Més de 24 municipis del territori s’uneixen a la iniciativa

Enguany, hi ha una oferta de més de 40 activitats on el vi, la gastronomia i el paisatge en són els protagonistes

Neix la Guia d’Enoturisme de Catalunya

| 26/09/2018 a les 12:12h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Alella, Vi+

Enoturisme DO Alella, amb la col·laboració dels ajuntaments, ens consorciats, i els membres de la Ruta del Vi, han organitzat, per tercer any, el Vi+, un cicle d’activitats per realçar, promocionar i potenciar tota la riquesa vinícola que un territori com el de la DO Alella pot oferir.

L’octubre, és el mes escollit per acollir el Vi+. Aquell moment de l’any en què tot el raïm ja està gairebé collit, les vinyes comencen a tenyir-se de tons grocs i marrons, i els primers vins fermenten o descansen en les seves tines. És ara quan el territori DO Alella aixeca les ales per oferir més de 40 propostes on gaudir i tastar el millor vi, la gastronomia local, la cultura més autòctona i trepitjar territori. Uns dies per viure experiències úniques creades pels membres de la Ruta del Vi DO Alella.

Les activitats estan pensades perquè grans i petits en gaudeixin. Són molts els ajuntaments que ofereixen tastos populars: Tiana, Montgat, Cabrera de Mar, Argentona, Alella, El Masnou, Vilassar de Dalt, Premià de Dalt o Vallromanes, i molts dels cellers que també han dissenyat activitats per a l’ocasió: Can Roda, Bouquet d’Alella, Alta Alella, Raventós d’Alella, Quim Batlle i Masia Coll de Canyet o el projecte Ànima d’Alella. Perseguint el mateix objectiu, botigues de vins com El Rebost dels Sentits o Cristina Guillén selecció o restaurants com L’Era, Sant Miquel, 1789, El Nou Antigó i Sorli Emocions han creat tastos i maridatges en què el vi sempre és el protagonista.

A més, aquest any, Sara Pérez, Joan Lluís Gómez o Sílvia Culell oferiran tastos únics. I, per tancar amb l’oferta, els hotels Arrey Alella, Hotel Granollers i Hotel Sorli Emocions ofereixen paquets enoturístics juntament amb la proposta cultural del Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora, de Tresmilcamins i la proposta de lleure i benestar amb Aire Vallromanes i el Club de Golf la Roca.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El Joan Nebot tasta el Cava Portell La Parellada, de la Cooperativa Vinícola de Sarral