Oller del Mas

​Oller del Mas celebra el 15è aniversari del celler amb més de 5.000 persones

Per commemorar aquests 15 anys el celler ho va celebrar en dos dels seus actes més emblemàtics, la VI edició de la Festa de la Verema per a famílies, amics i amants del vi i el tradicional Sopar de Restauradors on es reuneix tota la restauració del Bages, Catalunya i representants internacionals

Carles Muray, nou enòleg del celler Oller del Mas

| 26/09/2018 a les 09:48h
Arxivat a: Cellers, 15è Aniversari Oller del Mas, Sopar de Verema Oller del Mas, Oller del Mas

La Festa de la Verema i el tradicional Sopar de Restauradors van ser els dos eixos de la celebració que van reunir a amics, famílies i col·laboradors de tot Catalunya i d’arreu. 
El setembre de l’any 2003 el celler Oller del Mas reprenia la seva activitat vinícola per elaborar les primeres 9.000 ampolles de Bernat Oller. Quinze veremes després, el celler elabora 150.000 ampolles mantenint la filosofia dels seus inicis: utilitzar únicament raïm de la pròpia finca i amb una producció ecològica. 

Per commemorar aquests 15 anys el celler ho va celebrar en dos dels seus actes més emblemàtics, la VI edició de la Festa de la Verema per a famílies, amics i amants del vi i el tradicional Sopar de Restauradors on es reuneix tota la restauració del Bages, Catalunya i representants internacionals. 

Dilluns 24, sopar de restauradors 

Ambdós actes van reunir més de 5.000 persones que van voler acompanyar al celler bagenc en una data tan assenyalada. L’èxit de convocatòria fa palesa el creixement de la marca i la relació propera i de confiança que s’ha teixit amb tots els col·laboradors durant aquest quinze anys. 

VI Festa de la Verema, una festa ja consolidada al territori 

El dissabte 22 a les 11h, Oller del Mas donava el tret de sortida a la Festa de la Verema amb una vintena d’activitats per acostar a tots els públics al món vinícola i a la finca de l’Oller del Mas. Els més petits van poder explorar la finca dalt dels ponis o passejant amb carro de cavalls per les vinyes i camps de cereal. Aquest any es van incorporar tallers de circ i inflables que es sumaven a l’exitosa activitat de verema en família en què pares i fills podien participar de la verema mentre els nens trepitjaven el raïm i elaboraven la seva pròpia ampolla de most. 

La calor i les altes temperatures del cap de setmana no van espantar a les més 700 persones que van participar en els tastos programats de la mà del sommelier Marc Maldonado i l’enòleg Carles Muray. A l’espai Food&Wine durant tot el dia es podien degustar diferents propostes gastronòmiques mentre diferents actuacions musicals amenitzaven els patis mil·lenaris del castell. A les vuit de la tarda, el concert de Rubbersoul amb un repertori dels Beatles va reunir a més de 400 persones que van ballar al ritme dels grans clàssics del grup britànic. 

Com en cada edició, més de 20 pintors van participar al concurs de pintura ràpida que va tenir lloc durant tot el cap de setmana i del qual es van premiar 4 obres. Un altre certamen que requeria més força i habilitat va ser el concurs STRONG GAMES, enguany amb la col·laboració de l’Ateneu les Bases on van participar una vintena de d’homes i dones que van haver de superar diferents obstacles de la vinya per obtenir un suculent premi de 300€. 

Aquest any, i com a novetat, el celler ha decidit que seran els participants de la Festa de la Verema els que decideixin a quin projecte social el celler destinarà els diners del 5% de la facturació del Petit Bernat. Ja fa dos anys que Oller del Mas destina aquest percentatge a finançar projectes del territori liderats per la Fundació Rosa Oriol i enguany decideix ampliar aquesta col·laboració en altres projectes fent participar a la població. El veredicte es farà públic en uns dies a través de les xarxes socials. 

El diumenge a les quatre de la tarda el celler va concloure la Festa de la Verema i va iniciar els preparatius pel sopar del dilluns 24 precedit per una fira gastronòmica i un tast a cegues per parelles. 

El tradicional Sopar de Restauradors va assolir enguany els 600 participants. Quinze reconeguts productors exposaven i donaven a tastar els seus productes en un ambient professional on es combinaven tot tipus de productes gourmet: carns, caves, formatges, pernils, coques, verdures, etc... Pels més entesos en vi, el celler va organitzar el segon concurs de tast a cegues per parelles en què 40 parelles van competir per intentar treure la màxima puntuació en un tast format per 5 vins internacionals. 

La tarda va concloure amb el tradicional sopar de verema que enguany va assolir els 603 convidats formats per restauradors i distribuïdors tant nacionals com internacionals. El sopar va comptar amb la presència d’autoritats locals que van presidir l’acte juntament amb Frank Margenat, propietari de l’Oller del Mas. Un vídeo commemoratiu del 15è aniversari obria el sopar i al acabar, un castell de focs artificials donava pas a un discjòquei que va amenitzar el ball fins entrada la matinada. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El Joan Nebot tasta el Cava Portell La Parellada, de la Cooperativa Vinícola de Sarral
Imatge il·lustrativa
El restaurant Enoteca de Paco Pérez va ser l'escenari de la presentació de les noves anyades dels gran vins de Família Torres | Milmanda, Mas la Plana, Reserva Real, Gran Muralles i Perpetual