Fira

El Cavatast de Sant Sadurní d'Anoia arriba amb novetats

La mostra de caves i gastronomia tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d'octubre

20 anys d’un cava de terrer convertit en icona

| 21/09/2018 a les 08:20h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, Cavatast, Sant Sadurní d'Anoia, cava, gastronomia
Presentació del Cavatast 2018
Presentació del Cavatast 2018 | Cavatast
Aquest dimecres es va presentar l'edició d'enguany del Cavatast a La Fassina de Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès). La mostra de caves i gastronomia celebra enguany la 22a edició i presenta novetats per millorar l'experiència dels visitants i seguir sent referent del sector a Catalunya. Se celebrarà els dies 5, 6 i 7 d'octubre.

La regidora de turisme Maria Rosell va obrir la presentació detallant les novetats de la pròxima edició i va destacar la gran implicació del municipi perquè sigui un èxit i va dedicar uns agraïments a tots els negocis participants que ofereixen a la mostra una varietat molt rica de productes.

A continuació va intervenir l'alcalde Josep Maria Ribas que va posat èmfasi a la vinculació del Cavatast amb el territori i a la repercussió econòmica que suposa per la comarca, ja que cada any atrau uns 36.000 visitants, molts dels quals mostren intenció de repetir en la pròxima edició.

Finalment, van intervenir a la presentació un representant de Somsantsadurní i de la Confraria del Cava que van avançar el programa amb totes les activitats. A les propostes hi ha exposicions, enoturisme, jornada de portes obertes a les caves o el Cava Shopping Day, entre d'altres. La presentació es va donar per acabada amb els agraïments de la regidora i l'alcalde per la col·laboració i la implicació de totes les persones que fan possible el Cavatast.

La periodista Ruth Troyano, periodista especialitzada en enoturisme i comunicació serà l'encarregada d'obrir la 22a edició del Cavatast el proper divendres 5 d'octubre.

Tiquets i reserves d'activitats

Un any més el Cavatast ofereix la possibilitat d'adquirir anticipadament els tiquets per a poder gaudir de tot el que s'ofereix a la fira a l'Oficina de Turisme des del 25 de setembre fins al dia 5 d'octubre de manera presencial.

Enguany, com a novetat, també es podran adquirir els tiquets i les places per les activitats de forma en línia a partir del 22 de setembre a Cavatast.cat.

El servei d'atenció per Whatsapp ja està operatiu

A través de les xarxes socials del Cavatast els usuaris poden fer arribar les seves consultes referents a la fira i obtenir una resposta immediata. També es repeteix en aquesta edició el servei d'atenció al visitant per WhatsApp on les persones poden adreçar tots els dubtes que tinguin al número de contacte 670 06 36 99. El servei no admet ni trucades ni missatges de veu.
 

Presentació de l'edició del Cavatast 2018 Foto: Cavatast

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Max Margalef aposta per un equip jove però amb experiència | Joan Tarrada deixa el càrrec després de 12 anys al capdavant de l'entitat
Imatge il·lustrativa
El premi Vins i Licors Grau a la trajectòria professional en el món del vi va recaure en Antoni Mata Casanovas de Caves Recaredo
Imatge il·lustrativa
La presentació va tenir lloc al celler amb una jornada de portes obertes en què els més de 800 assistents van poder tastar el nou vi i gaudir de la música del grup de folklore Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries