Fira

El Cavatast de Sant Sadurní d'Anoia arriba amb novetats

La mostra de caves i gastronomia tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d'octubre

20 anys d’un cava de terrer convertit en icona

| 21/09/2018 a les 08:20h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, Cavatast, Sant Sadurní d'Anoia, cava, gastronomia
Presentació del Cavatast 2018
Presentació del Cavatast 2018 | Cavatast
Aquest dimecres es va presentar l'edició d'enguany del Cavatast a La Fassina de Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès). La mostra de caves i gastronomia celebra enguany la 22a edició i presenta novetats per millorar l'experiència dels visitants i seguir sent referent del sector a Catalunya. Se celebrarà els dies 5, 6 i 7 d'octubre.

La regidora de turisme Maria Rosell va obrir la presentació detallant les novetats de la pròxima edició i va destacar la gran implicació del municipi perquè sigui un èxit i va dedicar uns agraïments a tots els negocis participants que ofereixen a la mostra una varietat molt rica de productes.

A continuació va intervenir l'alcalde Josep Maria Ribas que va posat èmfasi a la vinculació del Cavatast amb el territori i a la repercussió econòmica que suposa per la comarca, ja que cada any atrau uns 36.000 visitants, molts dels quals mostren intenció de repetir en la pròxima edició.

Finalment, van intervenir a la presentació un representant de Somsantsadurní i de la Confraria del Cava que van avançar el programa amb totes les activitats. A les propostes hi ha exposicions, enoturisme, jornada de portes obertes a les caves o el Cava Shopping Day, entre d'altres. La presentació es va donar per acabada amb els agraïments de la regidora i l'alcalde per la col·laboració i la implicació de totes les persones que fan possible el Cavatast.

La periodista Ruth Troyano, periodista especialitzada en enoturisme i comunicació serà l'encarregada d'obrir la 22a edició del Cavatast el proper divendres 5 d'octubre.

Tiquets i reserves d'activitats

Un any més el Cavatast ofereix la possibilitat d'adquirir anticipadament els tiquets per a poder gaudir de tot el que s'ofereix a la fira a l'Oficina de Turisme des del 25 de setembre fins al dia 5 d'octubre de manera presencial.

Enguany, com a novetat, també es podran adquirir els tiquets i les places per les activitats de forma en línia a partir del 22 de setembre a Cavatast.cat.

El servei d'atenció per Whatsapp ja està operatiu

A través de les xarxes socials del Cavatast els usuaris poden fer arribar les seves consultes referents a la fira i obtenir una resposta immediata. També es repeteix en aquesta edició el servei d'atenció al visitant per WhatsApp on les persones poden adreçar tots els dubtes que tinguin al número de contacte 670 06 36 99. El servei no admet ni trucades ni missatges de veu.
 

Presentació de l'edició del Cavatast 2018 Foto: Cavatast

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Es pot gaudir del cava sense entendre-hi? Sí… però segurament menys | Fermentacions, bombolla, conservació... En el cas del cava, més coneixement també és més plaer.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
La mini casa s'ha instal·lat al celler Artcava, a Avinyonet del Penedès | Els promotors volen instal·lar-ne una a cada DO vitivinícola catalana | Passar-hi una nit s’ofereix per 129 euros, sense televisió, WiFi ni cortines

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
El restaurant Enoteca de Paco Pérez va ser l'escenari de la presentació de les noves anyades dels gran vins de Família Torres | Milmanda, Mas la Plana, Reserva Real, Gran Muralles i Perpetual
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà | Iñigo Somovilla
Sergi Cortés
La La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, inaugura el centenari i dóna el tret de sortida a tota una sèrie d'activitats per aquest 2019 | Segons Jordà "el republicanisme té una de les seves bases en els ateneus i en el cooperativisme, i el cooperativisme crea llocs de treball, no deslocalitza a les persones,i redistribueix millor els recursos"
Imatge il·lustrativa
Xavi Nolla, Clara Isamat o Joan Lluís Gómez seran alguns dels ponents catalans que es podran veure des d'avui fins dimecres