Grenache Day

Vinyes Domènech amb el dia internacional de la Garnatxa

El Grenache Day se celebrarà el pròxim dia 21 de setembre, organitzat per Grenache Symposium, amb actes arreu del món

Susanna Suñé, celler Rialla; «a la Terra Alta tenim les condicions climàtiques perfectes per la maduració de la garnatxa»

| 14/09/2018 a les 06:42h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Actualitat, Vinyes Domènech
El pròxim dia 21 de setembre se celebra el dia internacional de la garnatxa, organitzat per Grenache Symposium amb actes arreu del món.

Vinyes Domenech, un dels promotors de la Garnatxa al nostre país, ha organitzat dins del VI Grenache Day una sèrie d'accions amb la col·laboració dels principals restaurants i botigues especialitzades de Catalunya.

En aquesta edició hi participaran més de 100 restaurants i vinoteques d'arreu de Catalunya, tots junts, perquè en un sol dia, la veu de la garnatxa arribi a tots els racons.

Aquest any hem fet un pas més per aprofundir amb vins singulars de garnatxes com són el Teixar "Vi de Finca" de Garnatxa Peluda, el Rita, una Garnatxa Blanca de vinyes molt velles, de gra petit i el Furvus.

Durant aquests dies qui visiti els establiments que hi participen trobaran aperitius i menús maridats amb aquestes garnatxes, podran gaudir del tast d'una copa de garnatxa assessorats per bons professionals. Tots els participants rebran una invitació per participar amb una experiència Eno-botànica a Vinyes Domènech amb un tast final d'anyades velles.

El celler espera, amb aquestes accions, seguir contribuint a l'expansió i al reconeixement de la garnatxa com la varietat del nostre país per excel·lència.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Un projecte cooperatiu de "resistència" replanta 7.000 ceps per elaborar vi en un dels municipis metropolitans on la viticultura ha passat a ser testimonial
Imatge il·lustrativa
Oriol Garriga i Solsona és l’impulsor del projecte jove i familiar, iniciat l’any 2013 amb l’objectiu de recuperar el cultiu de la vinya
Imatge il·lustrativa
Amb 19 ors i 12 plates, ha estat la DO Catalana més reconeguda en este certamen internacional