Grenache Day

Vinyes Domènech amb el dia internacional de la Garnatxa

El Grenache Day se celebrarà el pròxim dia 21 de setembre, organitzat per Grenache Symposium, amb actes arreu del món

Susanna Suñé, celler Rialla; «a la Terra Alta tenim les condicions climàtiques perfectes per la maduració de la garnatxa»

| 14/09/2018 a les 06:42h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Actualitat, Vinyes Domènech
El pròxim dia 21 de setembre se celebra el dia internacional de la garnatxa, organitzat per Grenache Symposium amb actes arreu del món.

Vinyes Domenech, un dels promotors de la Garnatxa al nostre país, ha organitzat dins del VI Grenache Day una sèrie d'accions amb la col·laboració dels principals restaurants i botigues especialitzades de Catalunya.

En aquesta edició hi participaran més de 100 restaurants i vinoteques d'arreu de Catalunya, tots junts, perquè en un sol dia, la veu de la garnatxa arribi a tots els racons.

Aquest any hem fet un pas més per aprofundir amb vins singulars de garnatxes com són el Teixar "Vi de Finca" de Garnatxa Peluda, el Rita, una Garnatxa Blanca de vinyes molt velles, de gra petit i el Furvus.

Durant aquests dies qui visiti els establiments que hi participen trobaran aperitius i menús maridats amb aquestes garnatxes, podran gaudir del tast d'una copa de garnatxa assessorats per bons professionals. Tots els participants rebran una invitació per participar amb una experiència Eno-botànica a Vinyes Domènech amb un tast final d'anyades velles.

El celler espera, amb aquestes accions, seguir contribuint a l'expansió i al reconeixement de la garnatxa com la varietat del nostre país per excel·lència.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa | Corpinnat
Ramon Francàs
Joan Huguet opta a rellevar Josep Maria Albet a la presidència de la DO Penedès | Eduard Sanfeliu Giró serà el nou president de la Confraria del Cava
Imatge il·lustrativa
Els penedesencs Ramon Jané i Toni Carbó tornen a guanyar el concurs del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú, que reparteix més de 7.000 euros en premis | Ramon Francàs i Anna Casabona es classifiquen en segona posició en aquesta sisena edició, en que han participat 82 parelles
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant