Mas Blanch i Jové acomiada l'estiu amb un espectacle visual i musical enmig de la natura

VII edició de Les Garrigues Guitar Festival dedicat a Emili Pujol a Mas Blanch i Jové

El duet Aryaga actuarà enmig de La Vinya dels Artistes

​Gra de Sorra, un vi de Lleida per ajudar l'associació de nens amb càncer

| 04/09/2018 a les 17:15h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, Mas Blanch i Jové, La Vinya dels Artistes, Música i vi

El Guitar Festival dedicat a Emili Pujol torna a Les Garrigues un any més per seguir apropant la música culta d’instruments de corda polsada al gran públic. Diferents concerts en indrets singulars que omplen de personalitat i talent les nits d’estiu a la comarca.

Aquest dissabte dia 8 de setembre actuarà el duet Aryaga en un paratge únic: la Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové, on escultures conviuen entre ceps i oliveres.

És un duet format en interpretació amb guitarra clàssica al Conservatori Superior de Música de Sevilla i perfeccionat amb un màster en música de cambra al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. Proposa un recital construït al voltant de la inspiració del folklore íntimament relacionat amb els orígens de la música dita «culta». Paral·lelament, el duo es desenvolupa i construeix la seva pròpia identitat artística a través de la creació del seu Projet 441Hz, espectacle musical i visual, on es troben a la mateixa escena diferents formes d’art. El ball, la pintura i la poesia hi són presents a través de l’audiovisual que acompanya, enriqueix i sublima les caloroses sonoritats de la guitarra, amb una tria de compositors com Falla, Albéniz o Bogdanovic.

L’entrada costa només 10 euros i comença al celler a les 20h amb una visita guiada, continua amb el tast de vins, pans, olis, xocolata, etc. El concert serà a les 22h.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Avui divendres, per celebrar el dia internacional de la Garnatxa, Amovino ofereix un sopar maridat amb els vins de Vinyes Domènech
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu | Mas Martinet
Jordi Bes
Una collita marcada pel coronavirus i el míldiu, un fong que fins i tot ha fet renunciar a l'elaboració d'alguns vins, si bé això no ha estat tot, com testimonia Sara Pérez: "Hem perdut la collita per les conviccions" | El raïm veremat és de qualitat i els romanents de vi que quedaven per vendre poden compensar en part les pèrdues causades pel fong: "Si havia de passar, que sigui aquest any"
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
Els presidents, acompanyats pel director general de l'INCAVI, han fet balanç de la campanya conjunta "gaudeix del que és bó"