Economia

L'Hotel Alimara cobrarà als clients segons l'energia que consumeixin

Es tracta d'una iniciativa per conscienciar els clients en l'estalvi encara que estiguin de vacances

​Tres estudiants del CETT reben una beca BBVA per formar-se a El Celler de Can Roca

| 28/08/2018 a les 11:47h
Arxivat a: Actualitat, Alimara, Sector hoteler, Hotel Alimara, Medi Ambient, Economia
La façana de l'Hotel Alimara, que iniciarà aquest projecte per estalviar energia
La façana de l'Hotel Alimara, que iniciarà aquest projecte per estalviar energia | Hotel Alimara
Un hotel de Barcelona ha anunciat una nova mesura: cobrar en funció de l'energia que consumeixi el client. Segons ha explicat RAC1, l'Hotel Alimara serà el primer a portar a terme aquesta iniciativa, encara que de moment només en algunes habitacions.

Aquesta mesura permetrà als clients veure quanta aigua i quanta llum gasten en temps real, a través d'una aplicació al mòbil. El director de l'hotel, David Pascual, ha explicat a la ràdio catalana que hi ha clients que gasten molt per sobre del que farien a casa seva, perdent la consciència en l'estalvi, el medi ambient i el desbaratament d'energia.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Un projecte cooperatiu de "resistència" replanta 7.000 ceps per elaborar vi en un dels municipis metropolitans on la viticultura ha passat a ser testimonial
Imatge il·lustrativa
Oriol Garriga i Solsona és l’impulsor del projecte jove i familiar, iniciat l’any 2013 amb l’objectiu de recuperar el cultiu de la vinya
Imatge il·lustrativa
Amb 19 ors i 12 plates, ha estat la DO Catalana més reconeguda en este certamen internacional