Economia

L'Hotel Alimara cobrarà als clients segons l'energia que consumeixin

Es tracta d'una iniciativa per conscienciar els clients en l'estalvi encara que estiguin de vacances

​Tres estudiants del CETT reben una beca BBVA per formar-se a El Celler de Can Roca

| 28/08/2018 a les 11:47h
Arxivat a: Actualitat, Alimara, Sector hoteler, Hotel Alimara, Medi Ambient, Economia
La façana de l'Hotel Alimara, que iniciarà aquest projecte per estalviar energia
La façana de l'Hotel Alimara, que iniciarà aquest projecte per estalviar energia | Hotel Alimara
Un hotel de Barcelona ha anunciat una nova mesura: cobrar en funció de l'energia que consumeixi el client. Segons ha explicat RAC1, l'Hotel Alimara serà el primer a portar a terme aquesta iniciativa, encara que de moment només en algunes habitacions.

Aquesta mesura permetrà als clients veure quanta aigua i quanta llum gasten en temps real, a través d'una aplicació al mòbil. El director de l'hotel, David Pascual, ha explicat a la ràdio catalana que hi ha clients que gasten molt per sobre del que farien a casa seva, perdent la consciència en l'estalvi, el medi ambient i el desbaratament d'energia.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
La iniciativa, coordinada per l’IRTA, ha comptat amb la participació de la Comunitat de Regants i s’ha centrat en una finca pilot de 100 hectàrees | Les noves tecnologies com el reg programat i la teledetecció permeten l'estalvi d'aigua
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien