Economia

L'Hotel Alimara cobrarà als clients segons l'energia que consumeixin

Es tracta d'una iniciativa per conscienciar els clients en l'estalvi encara que estiguin de vacances

​Tres estudiants del CETT reben una beca BBVA per formar-se a El Celler de Can Roca

| 28/08/2018 a les 11:47h
Arxivat a: Actualitat, Alimara, Sector hoteler, Hotel Alimara, Medi Ambient, Economia
La façana de l'Hotel Alimara, que iniciarà aquest projecte per estalviar energia
La façana de l'Hotel Alimara, que iniciarà aquest projecte per estalviar energia | Hotel Alimara
Un hotel de Barcelona ha anunciat una nova mesura: cobrar en funció de l'energia que consumeixi el client. Segons ha explicat RAC1, l'Hotel Alimara serà el primer a portar a terme aquesta iniciativa, encara que de moment només en algunes habitacions.

Aquesta mesura permetrà als clients veure quanta aigua i quanta llum gasten en temps real, a través d'una aplicació al mòbil. El director de l'hotel, David Pascual, ha explicat a la ràdio catalana que hi ha clients que gasten molt per sobre del que farien a casa seva, perdent la consciència en l'estalvi, el medi ambient i el desbaratament d'energia.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Nico Bour és cofundador d'Uvinum
Nico Bour és cofundador d'Uvinum
Sergi Cortés
Parlem amb Nico Bour, cofundador d'Uvinum, el Marketplace de vins, cerveses i destil·lats de referència a Europa.
Imatge il·lustrativa
Convocada pel Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya per impulsar la recerca infermera amb impacte social | Cava Bertha ha produït un cava solidari i els beneficis de la seva venda es destinaran al finançament d’aquest projecte
Imatge il·lustrativa
La visita posarà en valor el llegat de la tradició familiar i acabarà amb un tast del nou cava d’edició limitada RNG20 de la collita 1997