ELeccions DO Cava

Els viticultors, amb Xavier Farré al capdavant, opten a la presidència del Cava per primera vegada

Xavier Farré, vicepresident sortint de la DO Cava, presenta candidatura representant el sector productor

Per primera vegada a la història de la DO Cava el sector productor optarà a la presidència juntament amb quatre candidats més, tots ells del sector elaborador

Les vocalies de la DO Cava queden en mans catalanes

| 24/08/2018 a les 10:12h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Xavier Farré, DO Cava, Xavier Farré

Xavier Farré, actual president executiu de CEVIPE

El bon resultat obtingut en les darreres eleccions a les vocalies dels censos corresponents al sector productor del Consell Regulador, ha donat peu a què l'actual vicepresident del Cava, Xavier Farré, hagi pres la determinació de presentar la seva candidatura a la presidència del Consell Regulador, no sense abans haver mantingut diverses reunions amb altres representants del sector productor i elaborador.

Xavier Farré és president executiu de la cooperativa de segon grau Cevipe, SCCL i nou vocal del Plenari representant als cellers elaboradors de vi base en la candidatura conjunta de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i l’AVC.

Després de l'experiència adquirida com a vicepresident en aquesta legislatura, que acabarà el pròxim dia 28 d'agost amb la constitució del nou Consell, Xavier Farré manifesta presentar-se amb la motivació i il·lusió suficient per encetar una nova etapa dins de la DO, sent molt conscient dels reptes que s'hauran d'afrontar en un futur immediat.

Xavier Farré prioritza com a punt de partida la necessària unitat de tots els actors per mantenir el consens i poder dur a terme amb la màxima agilitat les accions necessàries amb l'objectiu comú de rellançar el Cava seguint la gestió iniciada per l'actual Consell sota la presidència d'en Pere Bonet, qui ha tingut una funció integradora que ha donat els fruits esperats. Xavier Farré espera obtenir els màxims suports per poder fer efectius els objectius marcats.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Us donem idees per tenir una experiència enogastronòmica a casa durant les vacances
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
El Ramon Francàs ens proposa una selecció de 4 rosats i 2 negres joves per passar millor la calor
Alguns dels formadors impartint classes en vídeo
Alguns dels formadors impartint classes en vídeo
La pròxima convocatòria del curs serà el proper octubre | Alguns exalumnes ens comenten l'experiència.