ELeccions DO Cava

Els viticultors, amb Xavier Farré al capdavant, opten a la presidència del Cava per primera vegada

Xavier Farré, vicepresident sortint de la DO Cava, presenta candidatura representant el sector productor

Per primera vegada a la història de la DO Cava el sector productor optarà a la presidència juntament amb quatre candidats més, tots ells del sector elaborador

Les vocalies de la DO Cava queden en mans catalanes

| 24/08/2018 a les 10:12h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Xavier Farré, DO Cava, Xavier Farré

Xavier Farré, actual president executiu de CEVIPE

El bon resultat obtingut en les darreres eleccions a les vocalies dels censos corresponents al sector productor del Consell Regulador, ha donat peu a què l'actual vicepresident del Cava, Xavier Farré, hagi pres la determinació de presentar la seva candidatura a la presidència del Consell Regulador, no sense abans haver mantingut diverses reunions amb altres representants del sector productor i elaborador.

Xavier Farré és president executiu de la cooperativa de segon grau Cevipe, SCCL i nou vocal del Plenari representant als cellers elaboradors de vi base en la candidatura conjunta de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i l’AVC.

Després de l'experiència adquirida com a vicepresident en aquesta legislatura, que acabarà el pròxim dia 28 d'agost amb la constitució del nou Consell, Xavier Farré manifesta presentar-se amb la motivació i il·lusió suficient per encetar una nova etapa dins de la DO, sent molt conscient dels reptes que s'hauran d'afrontar en un futur immediat.

Xavier Farré prioritza com a punt de partida la necessària unitat de tots els actors per mantenir el consens i poder dur a terme amb la màxima agilitat les accions necessàries amb l'objectiu comú de rellançar el Cava seguint la gestió iniciada per l'actual Consell sota la presidència d'en Pere Bonet, qui ha tingut una funció integradora que ha donat els fruits esperats. Xavier Farré espera obtenir els màxims suports per poder fer efectius els objectius marcats.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
El Passeig de Gràcia concentrarà el talent culinari de xefs com Martín Berasategui, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Carles Gaig, Aurelio Morales y Joel Castanyé, entre d’altres | Estrella Damm, Familia Torres, Juvé & Camps, Royal Bliss i Renfe s’uneixen a Passeig de Gourmets
Joan Nebot proposant un vi a la nova secció de Cupatges Els Vins de la Setmana
Joan Nebot proposant un vi a la nova secció de Cupatges Els Vins de la Setmana
Sergi Cortés
El Joan Nebot ens proposa el vi rosat Lola Bel de Vinyes del Convent
Imatge il·lustrativa
La línia Vallmajor estrena etiquetes amb una imatge més moderna