​La DO Empordà celebrarà a Cistella la Festa de la Verema el 25 d'agost

Pat Bros, veïna de Cistella i coordinadora i guia d’activitats d’animació i de lleure en el medi natural, serà la pregonera

El celler Mas Vida i la plaça Major de Cistella seran els escenaris

Els càmpings gironins instal·len expositors amb vins DO Empordà per promoure'n la venda

| 20/08/2018 a les 18:55h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, DO Empordà , DO Empordà
Imatge il·lustrativa
El municipi de Cistella acollirà el 25 d'agost la Festa de la Verema 2018 de la DO Empordà. Els actes s'iniciaran a les 16.00h al celler Mas Vida, on es colliran els raïms per a la popular premsada. A la tarda, arribarà el tradicional raïm a la plaça Major del poble i Pat Bros, veïna de Cistella i coordinadora i guia d’activitats d’animació i de lleure en el medi natural, farà el pregó.

Un cop finalitzat el pregó, se celebrarà la premsada del nou most, amb la participació de la Venerable Confraria de la Bóta de Sant Ferriol i de la Jove Confraria de Vins i Caves de l’Empordà.

Un tast del most i els parlaments del president de la DO Empordà, Xavier Albertí i de l'alcalde del poble, Enric Gironella, donaran pas a un tast de vins a Mas Vida i al concert i ballada de swing amb Smoothify, grup que posarà punt i final a la Festa de Verema 2018.

Tiberi entre vinyes

La Festa de la Verema 2018 es completarà l'endemà diumenge 26 d'agost, a partir de les 12.00H, amb un 'Tiberi entre vinyes' que inclou la visita al celler Mas Vida i una arrossada popular. Aquesta proposta té un preu de 30€ pels adults i 10€ pels nens i les reserves es poden tramitar al correu electrònic visita@bodegasmasvida.com o al telèfon 659 548 512.

En finalitzar el dinar se celebrarà una taula rodona titulada 'Projectes singulars de l'Empordà' que analitzarà la riquesa de la diversitat de l’Empordà i alguns dels projectes singulars de la zona. La proposta s'iniciarà amb una breu contextualització històrica sobre la viticultura a les Garrotxes d’Empordà a càrrec del periodista i estudiós historicista Manel Alaió. A l'acte hi participaran la comunicadora Patrícia de Golfredichs (Vilateral, Un dia un vi), el tècnic Francesc Font (Agroassessor) i els elaboradors de vi Jordi Esteve (Rim - Rabós d’Empordà), Salvador Batlle (Còsmic - Agullana), Bonfill Arché (Arché Pagès - Campmany), Miguel Coronado (Clos d’Agon - Calonge) i Adriana Fernández (Mas Vida - Cistella). La tècnica de la DO Empordà, Alícia Juher, serà l'encarregada de moderar l'activitat.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
La pròxima convocatòria del curs serà el proper octubre | Alguns exalumnes ens comenten l'experiència.
Imatge il·lustrativa
Lourdes López | 1 comentari
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.
Imatge il·lustrativa
El periodista lloa les bondats de l'Empordà, amb els seus paisatges, pobles medievals, gastronomia i vi.