verema a Vilarnau

Verema a Vilarnau

Al setembre i durant la verema, Vilarnau organitza el tradicional trepitjat de raïm amb els peus

​Vilarnau rep el certificat "Wineries for Climate Protection"

| 24/07/2018 a les 18:45h
Especial: Verema
Arxivat a: Enoturisme, Vilarnau
Imatge il·lustrativa
Una copa de cava fresca us espera per donar-vos la benvinguda i iniciar la visita a les vinyes de Vilarnau. Aquest setembre Caves Vilarnau organitza el tradicional trepitjat de raïm amb els peus.

Podreu gaudir de l'estat de màxim esplendor del raïm i els seus pàmpols, provant el raïm encara en el cep. A continuació donareu la volta al petit llac, contemplant el paisatge fins arribar a la zona de vinificació, on tindreu l'oportunitat de tastar algun most acabat de premsar.

Us podreu endinsar al celler per descobrir el naixement de les bombolles del cava i per entendre tot el procés que porta a crear aquest producte. Mentre tatseu dos caves més, Vilarnau tindrà preparada la trepitjada tradicional de raïm, una activitat divertida, entretinguda i apte per a totes les edats.

Inclou: Copa de benvinguda, visita a vinyes i caves, tast de most en fermentació (acabat de premsar), tast de 2 caves més acompanyat d'un aperitiu i trepitjada de raïm.

Preu: 18€ per adult, 10€ per infant de (3 a 8 anys) i 12€ adolescents (de 9-17anys)
(grups mínims de 15 persones).

Dates: Dissabtes i Diumenges de Setembre a les 11h. Dilluns 24 de Setembre a les
11h. Confirmar prèviament.

Indicacions: El visitant haurà de descalçar-se i anar amb les cames força destapades ja que la trepitjada pot embrutar una mica. Al finalitzar l'activitat Vilarnau disposa d'un espai perquè els visitants es puguin netejar-se. 

Una verema en burricleta
Un dels actes de la Verema del Cava serà el 15 de setembre, una verema en burricleta, a Caves Vilarnau.

Dia: Dissabte 15 de setembre
Horari: De 18:00h a 21:30h

Una passejada en burricleta (bicicleta elèctrica tematitzada). Per visitar la vinya del cava, conèixer la garnatxa peluda, agafar forces per la tornada a les caves i poder gaudir de un pic-nic sota els arbres i una bonica posta de sol.

Preus:
Adults : 35 €
Joves de 12 a 17 anys: 30 €
Reserves: [email protected] / 93 891 23 61
Direcció d’inici de l’activitat: Ctra. D'Espiells km 1,4 Finca Can Petit. Sant Sadurní D'Anoia

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
L’ampolla d’aquest escumós Premium s’inspira en les plomes que Mistinguett, la vedet francesa més famosa de tots els temps, va utilitzar per primera vegada en un espectacle
Imatge il·lustrativa
La collita se situaria en 31.800 tones, inferior a l’any passat però lleugerament superior a una campanya mitjana | Les xifres són provisionals, depenent de les pluges de l’octubre i dels rendiments de l’oli
Imatge il·lustrativa
Fins al 27 d’octubre es mantindrà oberta la possibilitat d’inscriure’s en aquesta iniciativa que enguany augmenta els premis per als participants