Sons del Món

Manu Guix, Judit Neddermann, Paula Valls i Maria del Mar Bonet, aquest proper cap de setmana al Sons del Món

Vinyes dels Aspres, Martín Faixó, Celler Espelt i Cellers d’en Guilla seran els escenaris dels maridatges musicals amb vins de la DO Empordà

| 19/07/2018 a les 11:01h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, Sons del Món
Arriba el cap de setmana més especial i íntim del festival de música i vi Sons del Món. Quatre cellers de l'Alt Empordà seran els escenaris dels concerts, que es combinaran amb els millors vins de la zona. Una experiència única per maridar la millor música amb els entorns més espectaculars de l'Empordà.

Paula Valls ja ha exhaurit les entrades i la resta de concerts estan a punt de fer-ho.

Maria del Mar Bonet, Manu Guix, Judit Neddermann i Paula Valls són els quatre concerts programats per aquest cap de setmana de festival. Vinyes dels Aspres a Cantallops, Celler Martín Faixó al paratge de Perafita (Cadaqués), Celler Espelt amb la plana de l’Empordà als peus o Cellers d’en Guilla al bell mig de la plana són els quatre amfitrions de la DO Empordà que acolliran els concerts. Una proposta musical que any rere any suma públic que no es vol perdre els millors concerts en contextos privilegiats que proposa en exclusiva el Sons del Món.
 
Divendres 20 de juliol
MANU GUIX
20:30h  Rabós, Cellers d'en Guilla 
Entrada 18€ amb copa de vi
 
Divendres 20 de juliol
JUDIT NEDDERMANN
22:30h Cantallops, Celler Vinya dels Aspres  
Entrada 20€ amb copa de vi
 
Dissabte 21 de juliol
Entrades exhaurides
PAULA VALLS
20:00h Vilajuïga, Celler Espelt 
Entrada 18€ amb copa de vi
 
Dissabte 21 de juliol
MARIA DEL MAR BONET
20:00h Sa Perafita (Cadaqués), Celler Martín Faixó
Entrada 25€ amb copa de vi

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
12 llibres vinícoles per aquest Sant Jordi maridats amb vins escollits per a cada lectura | Per Sigrid Guillem
Mar Capdevila i Lluís Raventós, d'Enlaire Vins
Mar Capdevila i Lluís Raventós, d'Enlaire Vins | Ruth Troyano
Ruth Troyano
Lluís Raventós, d'Enlaire Vins: “Vam començar a fer vi per beure amb els col·legues perquè teníem vinya i el 2016 vam decidir amb la Mar muntar el celler”
Integrants dels 10 cellers de Corpinnat
Integrants dels 10 cellers de Corpinnat
Tot i la baixada de vendes per la pandèmia, els cellers són optimistes | Es presenta el primer Festival Gastronòmic Corpinnat