novetats

​CARA NORD presenta l’anyada 2017 del seu Blanc d’alta muntanya

CARA NORD Blanc 2017 és fruit del cupatge de tres varietats cultivades en el Parc Natural de les Muntanyes de Prades i el Parc Natural del Bosc de Poblet

​Cara Nord treu Trepat Rosat, el vi rosat d’alta muntanya

| 10/07/2018 a les 20:54h
Arxivat a: Vins, DO Conca de Barberà, Cara Nord Blanc 2017, Cara Nord
El celler CARA NORD presenta la nova anyada de CARA NORD Blanc, la 2017, un vi per gaudir especialment aquests mesos d’estiu elaborat a partir d’una selecció de vinyes cultivades en alçada -fins a 800 metres d’altitud- de les varietats Macabeu, Chardonnay i, la negra i endèmica de la Conca de Barberà, Trepat; vinificada en blanc de noirs.
 
Aquest vi de paisatge procedeix de la cara nord de la Serra de Prades, un territori envoltat d’alts cims i boscos de roures i alzines que hi exerceixen una forta influència. Recentment, CARA NORD Blanc 2017 ha guanyat, en el 28è concurs de vins i caves de la Denominació d’Origen Conca de Barberà, el premi al Millor Blanc Jove. El celler prioritza la biodiversitat en un cultiu de secà i una viticultura de muntanya responsable amb mínima intervenció, respectant la zona qualificada d’interès geològic on creixen les vinyes.
 
Nota de tast

CARA NORD Blanc 2017 és un vi amb aromes exòtiques com la pinya, maracujà i notes minerals que es combinen sobre un fons floral, de fruita blanca, pruna verda i aranja àcida. En nas creix en copa, mentre que en boca és àcid, però equilibrat per un toc glicèric i un suau tacte vellutat i untuós. PVP: 10,50€.
 
CARA NORD, viticultura heroica

CARA NORD neix l’any 2012 amb l’objectiu d’elaborar vins originals, de qualitat organolèptica singular, a partir de vinyes de fins a 800 metres d’altitud ubicades a la cara nord de les Muntanyes de Prades. Un entorn privilegiat triat amb la convicció que les terres pedregoses, un ambient no contaminat i una diversitat biològica intacta donen fruit a vins de caràcter inigualable.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

COMENTARIS

Chardonnay
Manuel Duran, 17/07/2018 a les 11:45
+0
-0
Com es posible que encara es utilitzi aquesta varietat francesa de la que tot el mon está saturat? Els bons enolegs saben fer magnifics vins amb varietats autóctones!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, organitza la participació de 97 empreses al certamen que tindrà lloc del 17 al 19 de març a Düsseldorf
Imatge il·lustrativa
Una font de vermut El Bandarra presideix la inauguració del Mercat Little Spain de Nova York
El passat divendres, a la seu de la Confraria del Cava a Torre Ramona, es va signar el conveni entre el Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya (CEEC), l'Associació Catalana d'Enòlegs (ACE) i la Confraria del Cava