novetats

​CARA NORD presenta l’anyada 2017 del seu Blanc d’alta muntanya

CARA NORD Blanc 2017 és fruit del cupatge de tres varietats cultivades en el Parc Natural de les Muntanyes de Prades i el Parc Natural del Bosc de Poblet

​Cara Nord treu Trepat Rosat, el vi rosat d’alta muntanya

| 10/07/2018 a les 20:54h
Arxivat a: Vins, DO Conca de Barberà, Cara Nord Blanc 2017, Cara Nord
El celler CARA NORD presenta la nova anyada de CARA NORD Blanc, la 2017, un vi per gaudir especialment aquests mesos d’estiu elaborat a partir d’una selecció de vinyes cultivades en alçada -fins a 800 metres d’altitud- de les varietats Macabeu, Chardonnay i, la negra i endèmica de la Conca de Barberà, Trepat; vinificada en blanc de noirs.
 
Aquest vi de paisatge procedeix de la cara nord de la Serra de Prades, un territori envoltat d’alts cims i boscos de roures i alzines que hi exerceixen una forta influència. Recentment, CARA NORD Blanc 2017 ha guanyat, en el 28è concurs de vins i caves de la Denominació d’Origen Conca de Barberà, el premi al Millor Blanc Jove. El celler prioritza la biodiversitat en un cultiu de secà i una viticultura de muntanya responsable amb mínima intervenció, respectant la zona qualificada d’interès geològic on creixen les vinyes.
 
Nota de tast

CARA NORD Blanc 2017 és un vi amb aromes exòtiques com la pinya, maracujà i notes minerals que es combinen sobre un fons floral, de fruita blanca, pruna verda i aranja àcida. En nas creix en copa, mentre que en boca és àcid, però equilibrat per un toc glicèric i un suau tacte vellutat i untuós. PVP: 10,50€.
 
CARA NORD, viticultura heroica

CARA NORD neix l’any 2012 amb l’objectiu d’elaborar vins originals, de qualitat organolèptica singular, a partir de vinyes de fins a 800 metres d’altitud ubicades a la cara nord de les Muntanyes de Prades. Un entorn privilegiat triat amb la convicció que les terres pedregoses, un ambient no contaminat i una diversitat biològica intacta donen fruit a vins de caràcter inigualable.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

COMENTARIS

Chardonnay
Manuel Duran, 17/07/2018 a les 11:45
+0
-0
Com es posible que encara es utilitzi aquesta varietat francesa de la que tot el mon está saturat? Els bons enolegs saben fer magnifics vins amb varietats autóctones!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Foudres del 'Temple', l'espai pels vins d'alta gamma del celler
Foudres del 'Temple', l'espai pels vins d'alta gamma del celler | Perelada
Sergi Cortés
El nou celler, que abans d'obrir tenia més de 1200 peticions de visita, és el primer d'Europa en aconseguir la certificació 'Leed Gold' de sostenibilitat i ecoeficiència
Imatge il·lustrativa
L’Ajuntament de Sitges presenta “Malvasia de Mar”, un projecte d’envelliment de la Malvasia de Sitges
La gamma de vermuts Dos Déus Origin Red
La gamma de vermuts Dos Déus Origin Red | Priorat B&D Lab
Reus acull el lliurament de guardons dels Premis Vinari 2022