ratafia

​La ratafia que Quim Torra ha regalat a Pedro Sánchez

La ratafia s'elabora amb herbes recol·lectades pels camins de Sant Pere Cercada i altres bonics racons de les Guilleries preservats gràcies a la pressió popular

La Ratafia, licor de territori

| 09/07/2018 a les 20:00h
Arxivat a: Actualitat, Ratafia, Ratafia Corriol, No a la MAT

Un dels regals que el MHP Quim Torra va fer ahir a Pedro Sánchez durant la seva esperada trobada ha estat una ampolla de la tan nostrada ratafia, i en concret de ratafia Corriols. 

Aquesta ratafia, que posa en valor el territori i denuncia la MAT, s’elabora amb herbes del territori preservat de la construcció del ramal de la línia de Molt Alta Tensió (MAT) i es crea a partir de la recepta especial de la farmacèutica i ratafiaire Anna Selga.

La ratafia s'elabora amb herbes recol·lectades pels camins de Sant Pere Cercada i altres bonics racons de les Guilleries preservats gràcies a la pressió popular.

Una ratafia amb les plantes dels corriols

La Ratafia Corriols està feta amb 50 herbes remeieres i nous verdes collides a mà i seleccionades dels corriols i els boscos més immediats. Sense additius. Macerat tot i xinxollat en garrafes de vidre amb aiguardent destil·lat en un alambí petit de llenya.

Una beguda que és tradició pura i hereva del saber ancestral. Així s’aconsegueixen aquestes aromes d’herbes d’herbolari, florals i de regalèssies i fonolls.

Ingredients

Alfàbrega, bossa de pastor, camamilla, camamilla de Maó, cua de cavall, dauradella, dent de lleó, esbarzer, escabaiosa, espígol, farigola, fonoll, ginebró, herba de Sant Joan, herba del sucre, herba fetgera, lavanda, lligabosc, llimoner, llor, magnòlia, magraner, malva, marduix, marialluïsa, menta, milgrana, milifulla, nepta, nou verda, olivera, orenga, orella d’ós, plantatge ample i estret, poniol, remenderola, romaní, roser silvestre, sajolida, salsa de pastor, sàlvia, saüc, taronger, tarongina, til·la, tomanyí, valeriana i algunes espècies.

Més informació i vendes: https://www.fundacioemys.org/venda-ratafia-corriols/

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
24 propostes d'escumosos blancs, rosats, amb més i menys criança, amb DO Cava, amb DO Penedès i sense DO
Imatge il·lustrativa
Ahir es van lliurar els premis de la 6a edició del Concurs BlocDOCat de la Denominació d’Origen Catalunya |
Imatge il·lustrativa
La marca col·lectiva de la UE Corpinnat suma el seu novè soci, el celler Mas Candí