​Obertes les inscripcions pel 9è Tast de vins DO Empordà al cim del Puigmal que tindrà lloc el 22 de juliol

Una desena de cellers empordanesos participen en aquesta popular activitat

Perelada Garnatxa de l'Empordà 2004, la millor tradició de la garnatxa envellida

| 09/07/2018 a les 16:03h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Puigmal, DO Empordà, Tast de vins DO Empordà
Imatge il·lustrativa
El Consell Regulador de la DO Empordà ha programat pel diumenge 22 de juliol el 9è Tast de vins DO Empordà al cim del Puigmal, a gairebé 3.000 metres d'alçada. La iniciativa té com a objectiu celebrar un tast original i diferent per situar els vins de la DO Empordà al sostre de Girona. Un gest simbòlic que vol posar de manifest l'esforç dels productors empordanesos per millorar la qualitat dels seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible. 

Durant l'activitat, es podran tastar els vins d'una desena de cellers empordanesos que participen en aquesta popular activitat: AV Bodeguers, Arché Pagès, Masetplana, Mas Llunes, Mas Oller, Mas Patiràs, Oliveda, Pere Guardiola i Vinyes dels Aspres.

Inscripcions obertes

Aquesta mateixa setmana s'han obert les inscripcions que es poden tramitar al web de la DO Empordà. El preu de l’activitat és de 8€ per a les persones que no tinguin assegurança de muntanya. Els que disposen d’assegurança només han d’abonar 5€. En cas de mal temps la pujada es realitzarà el 29 de juliol.  

Horaris i recomanacions

La validació de les inscripcions es realitzarà el mateix dia 22 de juliol a partir de les 8.45h del matí al Coll de Fontalba, on també s'iniciarà la marxa cap al Puigmal a partir de les 9.00h. Tres hores més tard, cap a les 12.00h del migdia, hi ha prevista l'arribada al cim on es realitzarà la inauguració del tast de vins.

Per participar-hi cal tenir una preparació física mínima, ja l'activitat suposa una tres hores d'ascens i dues de descens. Cal portar el material adequat.
Més informació al contacte: [email protected] / 972 507 513

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
El restaurant Enoteca de Paco Pérez va ser l'escenari de la presentació de les noves anyades dels gran vins de Família Torres | Milmanda, Mas la Plana, Reserva Real, Gran Muralles i Perpetual
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà | Iñigo Somovilla
Sergi Cortés
La La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, inaugura el centenari i dóna el tret de sortida a tota una sèrie d'activitats per aquest 2019 | Segons Jordà "el republicanisme té una de les seves bases en els ateneus i en el cooperativisme, i el cooperativisme crea llocs de treball, no deslocalitza a les persones,i redistribueix millor els recursos"
Imatge il·lustrativa
Xavi Nolla, Clara Isamat o Joan Lluís Gómez seran alguns dels ponents catalans que es podran veure des d'avui fins dimecres