enoturisme

​Abadal, Premi a la Millor Experiència Enoturística

Els Premis d' Enoturisme de Catalunya, atorgats per la Direcció General de Turisme, reconeixen les millors iniciatives enoturístiques del país

El guardó distingeix Abadal per la seva tasca dinamitzadora del territori i per ser un celler de referència pel seu impuls a iniciatives que vinculen la cultura i l' enoturisme.

El Govern aprova el projecte de llei vitivinícola de Catalunya

| 09/07/2018 a les 08:06h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Millor Experiència Enoturística, ​Abadal
Imatge il·lustrativa
Abadal ha estat guardonat amb el Premi a la Millor Experiència Enoturística als IV Premis d'Enoturisme de Catalunya 2018. El guardó distingeix Abadal per la seva tasca dinamitzadora del territori i per ser un celler de referència pel seu impuls a iniciatives que vinculen la cultura i l' enoturisme. 

Atorgats per la Direcció General de Turisme, els premis reconeixen les millors iniciatives enoturístiques del país i premien aquells projectes que hagin contribuït als interessos del sector enoturístic català i al posicionament, l'especialització, la innovació i la millora de la competitivitat nacional, estatal i internacional de l'enoturisme.

Amb una tradició familiar en el món vinícola de més de nou segles, Abadal ofereix experiències enoturístiques de proximitat que contribueixen a generar una cultura del vi i apropen al visitant a l'origen de la seva essència. Un conjunt d'activitats qualitatives,  fidels i properes al territori, a la vinya i als vins que hi elaboren. D' entre totes elles destaca l'Abadal Christmas Market & Wine Experience, una proposta innovadora que aquest 2018 es reafirma ja per tercer any com un referent a la zona i en el sector. 

El premi ha estat entregat aquesta passada nit per la Consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, dins del marc de la 4ª edició de la Nit de l'Enoturisme de Catalunya celebrada a Castell del Remei (Lleida), i el celler Abadal ha obtingut el premi en la categoria de Cellers.


 

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Acord entre l’Àrea de Biodiversitat i Medi Natural del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i la Direcció de Castell del Remei per treballar en favor de la biodiversitat
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
La Denominació d’Origen Terra Alta serà l’encarregada de maridar un munt d’activitats culturals que tindran lloc en les properes setmanes a la Terra Alta.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
La votació se celebrarà el 26 de juliol a diferents llocs de l’Estat espanyol | Culminarà amb la composició del nou Ple del Consell Regulador del Cava