enoturisme

​Abadal, Premi a la Millor Experiència Enoturística

Els Premis d' Enoturisme de Catalunya, atorgats per la Direcció General de Turisme, reconeixen les millors iniciatives enoturístiques del país

El guardó distingeix Abadal per la seva tasca dinamitzadora del territori i per ser un celler de referència pel seu impuls a iniciatives que vinculen la cultura i l' enoturisme.

El Govern aprova el projecte de llei vitivinícola de Catalunya

| 09/07/2018 a les 08:06h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Millor Experiència Enoturística, ​Abadal
Imatge il·lustrativa
Abadal ha estat guardonat amb el Premi a la Millor Experiència Enoturística als IV Premis d'Enoturisme de Catalunya 2018. El guardó distingeix Abadal per la seva tasca dinamitzadora del territori i per ser un celler de referència pel seu impuls a iniciatives que vinculen la cultura i l' enoturisme. 

Atorgats per la Direcció General de Turisme, els premis reconeixen les millors iniciatives enoturístiques del país i premien aquells projectes que hagin contribuït als interessos del sector enoturístic català i al posicionament, l'especialització, la innovació i la millora de la competitivitat nacional, estatal i internacional de l'enoturisme.

Amb una tradició familiar en el món vinícola de més de nou segles, Abadal ofereix experiències enoturístiques de proximitat que contribueixen a generar una cultura del vi i apropen al visitant a l'origen de la seva essència. Un conjunt d'activitats qualitatives,  fidels i properes al territori, a la vinya i als vins que hi elaboren. D' entre totes elles destaca l'Abadal Christmas Market & Wine Experience, una proposta innovadora que aquest 2018 es reafirma ja per tercer any com un referent a la zona i en el sector. 

El premi ha estat entregat aquesta passada nit per la Consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, dins del marc de la 4ª edició de la Nit de l'Enoturisme de Catalunya celebrada a Castell del Remei (Lleida), i el celler Abadal ha obtingut el premi en la categoria de Cellers.


 

 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
És un homenatge a les muntanyes del Montsant, on segons diuen els seus creadors, "tot comença i tot acaba".
Imatge il·lustrativa
Un any més, i ja en van cinc, torna el festival de l'Espluga de Francolí els dies 5, 6 i 7 d'abril | El festival combina la novel·la criminal (negra i policíaca) amb els vins de la DO Conca de Barberà | Aquest any inclou una conferència sobre Vi i Literatura, a càrrec dels autors de la Guia de Vins de Catalunya.
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
Drinks International elabora un llistat de 50 marques a partir d’una enquesta a professionals del sector de 48 països en col·laboració amb Wine Intelligence | El celler familiar s’ha mantingut en aquesta posició durant nou anys i ocupa el segon lloc del rànquing mundial, després de Penfolds