enoturisme

​Abadal, Premi a la Millor Experiència Enoturística

Els Premis d' Enoturisme de Catalunya, atorgats per la Direcció General de Turisme, reconeixen les millors iniciatives enoturístiques del país

El guardó distingeix Abadal per la seva tasca dinamitzadora del territori i per ser un celler de referència pel seu impuls a iniciatives que vinculen la cultura i l' enoturisme.

El Govern aprova el projecte de llei vitivinícola de Catalunya

| 09/07/2018 a les 08:06h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Millor Experiència Enoturística, ​Abadal
Imatge il·lustrativa
Abadal ha estat guardonat amb el Premi a la Millor Experiència Enoturística als IV Premis d'Enoturisme de Catalunya 2018. El guardó distingeix Abadal per la seva tasca dinamitzadora del territori i per ser un celler de referència pel seu impuls a iniciatives que vinculen la cultura i l' enoturisme. 

Atorgats per la Direcció General de Turisme, els premis reconeixen les millors iniciatives enoturístiques del país i premien aquells projectes que hagin contribuït als interessos del sector enoturístic català i al posicionament, l'especialització, la innovació i la millora de la competitivitat nacional, estatal i internacional de l'enoturisme.

Amb una tradició familiar en el món vinícola de més de nou segles, Abadal ofereix experiències enoturístiques de proximitat que contribueixen a generar una cultura del vi i apropen al visitant a l'origen de la seva essència. Un conjunt d'activitats qualitatives,  fidels i properes al territori, a la vinya i als vins que hi elaboren. D' entre totes elles destaca l'Abadal Christmas Market & Wine Experience, una proposta innovadora que aquest 2018 es reafirma ja per tercer any com un referent a la zona i en el sector. 

El premi ha estat entregat aquesta passada nit per la Consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, dins del marc de la 4ª edició de la Nit de l'Enoturisme de Catalunya celebrada a Castell del Remei (Lleida), i el celler Abadal ha obtingut el premi en la categoria de Cellers.


 

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Els vins Domènech.Vidal (DO Penedès) patrocinen un any més la secció Brot del Most Festival dedicada als curtmetratges
Imatge il·lustrativa
Després de l'èxit del Tast de Primavera, el celler proposa un segon maridatge dins el Cicle de Maridatges Gastronòmics de Temporada | Experiències gastronòmiques a on s'hi conjuga vi, territori i una proposta de dinar basada en plats de la zona amb productes propis de l'època de l'any
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Vins el Cep és fruit de la unió de quatre famílies viticultores del Penedès que exporten el 90% de les 350.000 ampolles que elaboren