Torres

​El brunch de La Vinoteca Torres: el nou plaer dominical de Barcelona

La variada carta inclou des dels clàssics ous benedictins a originals plats freds de carn o peix o postres per delectar els paladars més exigents

​Família Torres enllesteix la construcció del celler Purgatori a Costers del Segre

| 04/07/2018 a les 12:20h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Gastronomia, Barcelona brunch, La Vinoteca Torres, Torres
Imatge il·lustrativa
La Vinoteca Torres s'uneix a la tendència gastronòmica anglosaxona del brunch amb una original proposta a la carta per gaudir d'un esmorzar tardà o dinar lleuger tots els diumenges a Barcelona. El restaurant de la Familia Torres al cèntric Passeig de Gràcia fa un desplegament culinari de sabors i productes frescos, amb plats tradicionals i contemporanis, dolços i salats, que poden acompanyar-se de vins a copes o còctels elaborats a base de fruites.

La carta del nou brunch de La Vinoteca Torres s’estructura en tres apartats que s’inspiren en el cicle vegetatiu de la vid. La floració ofereix singulars propostes fredes de carn o peix com el “tiradito” de reig amb crema de xili groc, l’amanida de roastbeef, formatge blau i ruca o l'steak tàrtar amb rovell d’ou de guatlla. 

Al verolat, el comensal trobarà alguns dels plats tradicionalment vinculats al brunch, però en versió renovada, com són els ous poché amb bacó i verdures rostides o els ous benedictins amb salsa holandesa i papada glacejada, o originals sandvitxos com el bikini trufat amb formatge de Tou dels Til·lers, encenalls de pernil i sobrassada, o la torrada de salmó curat artesanal amb anet, crema d’alvocat i concassé de tomàquet. 

La verema es destina als postres i posa la nota dolça a una proposta creada pel xef Carlos Londres per a delectar els paladars més exigents. Les opcions inclouen el cheesecake de fruits vermells sobre galeta d’avellana, els pancakes especiats amb salsa de xocolata i xarop d’auró, a més de fruita fresca amb granissat de menta o una selecció de gelats i sorbets artesans.

Per completar aquesta experiència gastronòmica dominical, La Vinoteca Torres també proposa sucs de fruites naturals i còctels vigoritzants, a més de la seva extensa carta de vins amb més d’un centenar de referencies, la majoria disponibles a copes, de vins elaborats per la Família Torres a Espanya, Xile i Califòrnia, i per altres reputats cellers familiars com els integrants de les Primum Familiae Vini.

Un oasi en ple Passeig de Gràcia de Barcelona

La Vinoteca Torres compta amb una agradable terrassa per a 44 comensals, ideal per gaudir del brunch aquest estiu. Un espai únic al Passeig de Gràcies pel seu elegant mobiliari i cuidada decoració amb estovalles de fil i envoltat de vegetació. Un oasi en ple cor de la ciutat on gaudir del vi i la gastronomia.

Brunch, tots els diumenges de 13 a 16h
Preu mig: 25-30 €
La Vinoteca Torres, Passeig de Gràcia, 78 · Barcelona
[email protected] / 93 272 6625

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
El restaurant Enoteca de Paco Pérez va ser l'escenari de la presentació de les noves anyades dels gran vins de Família Torres | Milmanda, Mas la Plana, Reserva Real, Gran Muralles i Perpetual
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà | Iñigo Somovilla
Sergi Cortés
La La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, inaugura el centenari i dóna el tret de sortida a tota una sèrie d'activitats per aquest 2019 | Segons Jordà "el republicanisme té una de les seves bases en els ateneus i en el cooperativisme, i el cooperativisme crea llocs de treball, no deslocalitza a les persones,i redistribueix millor els recursos"
Imatge il·lustrativa
Xavi Nolla, Clara Isamat o Joan Lluís Gómez seran alguns dels ponents catalans que es podran veure des d'avui fins dimecres