El Celler Mas Roig i l'Agrícola de la Serra d'Almos es fusionen

Aquesta unió és el resultat d’una sèrie de col·laboracions i treballs que ambdós entitats van iniciar fa uns anys

La unió d’aquests dos pobles veïns, El Masroig i La Serra l’Almos, fan que aquest celler esdevingui el més gran de la DO Montsant i de la comarca del Priorat

| 04/07/2018 a les 11:44h
Arxivat a: Cellers, Agrícola de la Serra d'Almos, Celler Mas Roig, DO Montsant

El passat dissabte, 30 de juliol, es va aprovar la fusió del Celler Masroig i l’Agrícola de La Serra d’Almos. Aquesta unió és el resultat d’una sèrie de col·laboracions i treballs que ambdós entitats van iniciar fa uns anys i que, finalment, adaptant-se al curs de la seva història, han decidit fer aquest pas per tal de seguir creixent junts i enfortir encara més la seva posició al mercat. 

La unió d’aquests dos pobles veïns, El Masroig i La Serra l’Almos, fan que aquest celler esdevingui el més gran de la DO Montsant i de la comarca del Priorat, i que continuï lluitant per seguir essent un dels cellers de referència dins d’aquesta jove i exitosa denominació d’origen. 

“És l’experiència de les dues entitats el que ens farà millorar. Creiem en els nostres productes i estic segur que aquesta unió ens donarà una gran empenta i millora als dos pobles. Tots dos volem treballar per assegurar-nos un futur en millors condicions”, deia Jordi Castellví, president del Celler Masroig.
 
“És fonamental ressaltar que seguirem brindant el mateix nivell de professionalitat i qualitat de sempre, amb el compromís de buscar constantment l’excel·lència dels nostres productes i serveis”, assegurava Ivan Sales, president de l’Agrícola la Serra d’Almos. 

Tant el Celler Masroig (1917) com l’Agrícola de la Serra d’Almos (1963) porten al darrere una història plena de matisos, lluites i victòries. Any rere any el món ha anat canviant i els cellers també. Gustos, modes i tendències de la societat han estat un repte sostingut i ells no han estat aliens a aquests canvis. La visió, sempre humana dels seus viticultors i treballadors, s’ha adaptat a cada canvi del curs de la història, mantenint sempre però les seves arrels i tradicions. 

La celebració d’aquesta fusió es va dur a terme el passat dissabte a El Masroig i va finalitzar amb l’actuació de l’humorista Peyu i amb un aperitiu per tots els assistents. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Un projecte cooperatiu de "resistència" replanta 7.000 ceps per elaborar vi en un dels municipis metropolitans on la viticultura ha passat a ser testimonial
Imatge il·lustrativa
Oriol Garriga i Solsona és l’impulsor del projecte jove i familiar, iniciat l’any 2013 amb l’objectiu de recuperar el cultiu de la vinya
Imatge il·lustrativa
Amb 19 ors i 12 plates, ha estat la DO Catalana més reconeguda en este certamen internacional