Novetats

Peralada Collection Rosé 2016, un rosat amb ànima empordanesa

Peces escollides del Museu del Vidre de Peralada són la font d'inspiració d'aquesta gamma que integren dos vins, un rosat i un blanc.

Chivite, del Grup Peralada, presenta Las Fincas 2017, un vi fet amb Juan Mari Arzak

| 04/07/2018 a les 07:51h
Arxivat a: Els vins de la setmana, Peralada Collection Rosé 2016
Peralada Collection Rosé troba la seva inspiració en el món del  perfum, concretament en les millors peces de vidre que es poden veure al Museu del Vidre que alberga el Castell de Peralada. Així ho reflecteix la seva etiqueta, que s'il·lustra amb la imatge d'una sèrie d'antics i delicats pots de vidre espanyols, anglesos, francesos, etc. que contenien les aromes més preuades en la seva època.

Nascut a l'Empordà, Peralada Collection Rosé 2016 és un vi jove que està elaborat amb raïms de les varietats Cabernet Sauvignon (95%), Garnatxa (5%). La seva fermentació del most flor a temperatura controlada de 15ºC permet gaudir d'un vi de color vermell gerd, amb aroma de fruits vermells amb fines notes vegetals. En boca és fresc, rodó i amb un postgust molt aromàtic.

Té un final perfumat, expressiu, persistent i amb sensacions fruiters. Peralada Collection Rosé 2016 és "un rosat estructurat, complex i amb personalitat, marcat per la seva ànima empordanesa" com el defineix Delfí Sanahuja, enòleg de Peralada.

El Castell Peralada acull un seguit de col·leccions extraordinàries que es troben entre les més significatives del país: pintura, llibres, capitells, monedes, ceràmica, eines del món del vi, etc. Aquests vins són un homenatge a la Col·lecció de Vidre, que reuneix peces molt rellevants de diferents èpoques i de les millors escoles. Té més de 2.500 peces de vidre antic que recorren des de l'Egipte faraònic fins al segle XIX. Peralada Collection Rosé 2017 té un PVP recomanat de 8,95 €.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa | Corpinnat
Ramon Francàs
Joan Huguet opta a rellevar Josep Maria Albet a la presidència de la DO Penedès | Eduard Sanfeliu Giró serà el nou president de la Confraria del Cava
Imatge il·lustrativa
Els penedesencs Ramon Jané i Toni Carbó tornen a guanyar el concurs del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú, que reparteix més de 7.000 euros en premis | Ramon Francàs i Anna Casabona es classifiquen en segona posició en aquesta sisena edició, en que han participat 82 parelles
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant