Novetats

Peralada Collection Rosé 2016, un rosat amb ànima empordanesa

Peces escollides del Museu del Vidre de Peralada són la font d'inspiració d'aquesta gamma que integren dos vins, un rosat i un blanc.

Chivite, del Grup Peralada, presenta Las Fincas 2017, un vi fet amb Juan Mari Arzak

| 04/07/2018 a les 07:51h
Arxivat a: Els vins de la setmana, Peralada Collection Rosé 2016
Peralada Collection Rosé troba la seva inspiració en el món del  perfum, concretament en les millors peces de vidre que es poden veure al Museu del Vidre que alberga el Castell de Peralada. Així ho reflecteix la seva etiqueta, que s'il·lustra amb la imatge d'una sèrie d'antics i delicats pots de vidre espanyols, anglesos, francesos, etc. que contenien les aromes més preuades en la seva època.

Nascut a l'Empordà, Peralada Collection Rosé 2016 és un vi jove que està elaborat amb raïms de les varietats Cabernet Sauvignon (95%), Garnatxa (5%). La seva fermentació del most flor a temperatura controlada de 15ºC permet gaudir d'un vi de color vermell gerd, amb aroma de fruits vermells amb fines notes vegetals. En boca és fresc, rodó i amb un postgust molt aromàtic.

Té un final perfumat, expressiu, persistent i amb sensacions fruiters. Peralada Collection Rosé 2016 és "un rosat estructurat, complex i amb personalitat, marcat per la seva ànima empordanesa" com el defineix Delfí Sanahuja, enòleg de Peralada.

El Castell Peralada acull un seguit de col·leccions extraordinàries que es troben entre les més significatives del país: pintura, llibres, capitells, monedes, ceràmica, eines del món del vi, etc. Aquests vins són un homenatge a la Col·lecció de Vidre, que reuneix peces molt rellevants de diferents èpoques i de les millors escoles. Té més de 2.500 peces de vidre antic que recorren des de l'Egipte faraònic fins al segle XIX. Peralada Collection Rosé 2017 té un PVP recomanat de 8,95 €.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés
01/01/1970
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
Presentació del Cavatast 2018
Presentació del Cavatast 2018 | Cavatast
01/01/1970
La mostra de caves i gastronomia tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d'octubre
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
L’ajuntament de l’antiga Egara llogarà autocars des de la capital vallesana fins a Vilafranca perquè els veïns puguin participar el pròxim 28 d’octubre en la iniciativa que organitza la Confraria del Cava a favor de la Marató de TV3