Relats Eròtics amb DO Penedès

​Llopart acull l’entrega de premis del 2n concurs de Relats Eròtics amb DO Penedès

El divendres dia 29 de juny es va celebrar l’acte de lliurament de premis del 2n Concurs de Relats Eròtics amb DO Penedès, en el marc incomparable del celler Llopart, envoltat de vinyes i amb Montserrat de fons

Pere Ventura Family Wine Estates, en el Top Ten de la DO Cava, DO Penedès i la DOQ Priorat per Decanter

| 03/07/2018 a les 19:22h
Arxivat a: Enoturisme, Relats Eròtics amb DO Penedès, DO Penedès, Llopart
Imatge il·lustrativa
Aquest es el segon any que la Fundació Futura Local organitza aquest certament literari, amb el patrocini de la DO Penedès, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la Diputació de Barcelona. 

L’acte, al qual van assistir unes 110 persones, es va iniciar amb una visita panoràmica al celler i seguidament la Sra. Assumpta Llopart va donar la benvinguda als assistents. L’acte va ser conduint per la Sra. Carme Barba, guanyadora del 3er premi de l’edició passada. 

Els parlaments introductoris van anar a càrrec del Sr. Josep M. Vall i Comaposada, assessor de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, la Sra. Dolors Rius en representació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Sr. Xavier Lluch, President del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el Sr. Francesc Olivella director de la DO Penedès, i la Sra. M. Josep Tuya i Manzanera, presidenta de Futura Local. 

Mentre es feien les lectures dels premiats es va poder fer una tast del vins elaborats per Caves Llopart, Vitis, Carmí i Clos dels Fòssils, on Alba Picas, de la família Llopart, va donar unes pinzellades molt sensuals de tast. La vetllada va ser amenitzada amb el concert d’òpera a mans dels cantants Jorge Gasso i Plamen Papazikov, tenors del cor del Liceu.

El 1r premi, dotat en  500 euros, una dotzena de copes Riedel  gentilesa de la DO Penedès i Euroselecció, i un lot de 12 vins de la DO Penedès, va ser per Carolina Barcelo, el Viatge dels somnis. 
 

El 2n Premi amb un Tast a l’Espai Penedès a Barcelona de l’Acadèmia de Tastavins, més una dotzena de copes Ridel, i un lot de 6 vins de la DO, va recaure en la Sra. Fina Joseph, per l’obra el Cor del Penedès.

I el 3er Premi, consistent en un sopar per a dues persones a Casa Joan, a Vilafranca del Penedès, 12 copes Ridel, atorgat per Euroselecció i un lot de vins DO, pel Sr. Josep M. Morreres, amb Kairós. 
 
En el transcurs de l’acte es van nomenar els finalistes del concurs: la Sra. Elisa Blanca, per l’obra Rafel, el Sr. Jordi Font-Agustí, per Qalides, Carnositat i exuberància, el Sr. Oriol Guilera, per Alegria, la Sra. Anna Moore per Camins, la Sra. Teresa Prats per Amèrica, la Sra. Carme Ripoll per Històries de l’Habitació 13 i el Sr. Xavier Plana, per l’obra titulada Sexe líquid. 

Tant els finalistes com els guardonats van rebre una escultura de Santi Preses.
La degustació gastronòmica de la vetllada anava a càrrec de Masia Torre del Gall. En aquesta edició s’han presentat un total de 29 relats, 14 dones i 13 homes. De tot arreu del territori català. 


També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
L’edifici, construït sobre un terreny de 20.000m2 al llarg de 21 mesos, és d’una sola planta, i consta de 6.000m2 dedicats exclusivament a l’elaboració d’ampolles de cava | Té una capacitat de producció de 3 milions d’ampolles en criança.
Imatge il·lustrativa
Rússia, de la mà d’una de les millors cadenes de supermercats d’alimentació, és el primer país que rebrà els escumosos etiquetats amb el segell Corpinnat
Imatge il·lustrativa
Els 30.000 euros del primer premi són per a Juan Munné i Àlex Peris, els 7.000 euros del segon lloc són per Félix Crespo i Manuel Cantalapiedra, i els 3.000 euros del tercer premi se'ls emporten Juan Antonio García i Jaume Cuscó