novetats

Ànima de l'Avi Arrufí, la nova garnatxa blanca del Celler Piñol

Un vi de finca blanc de vinyes velles, 100% Garnatxa Blanca, criat durant 7 mesos en tanc oviforme

| 02/07/2018 a les 14:35h
Arxivat a: Vins, Celler Piñol, Ànima de l'Avi Arrufí, Garnatxa blanca, Monovarietal
Celler Piñol, una de les bodegues pioneres en l’elaboració de vins d’alta qualitat a la Terra Alta, us presenta el naixement del seu nou vi Ànima de l’Avi Arrufí. Un vi de finca blanc de vinyes velles, 100% Garnatxa Blanca, criat durant 7 mesos en tanc oviforme. Expressió màxima i tipicitat d’aquesta varietat tan arrelada a la nostra terra.

Elegància, untuositat i frescor en estat pur. molta fruita blanca madura, préssec, albercoc i notes d’espècies amb un bon equilibri de sabors. Molt mineral i amb un llarg post-gust.

Ànima de l’Avi Arrufí es va presentar fa unes setmanes en societat a Zurich amb l’importador Suís, on va tenir un molt bon acolliment per gran part dels professionals, tant per la premsa especialitzada com pels sommeliers presents. 

Un cop més, Celler Piñol aposta per la llarga tradició dels seus vins, incloent processos d’alta tecnologia, per tal d’aconseguir el millor sabor, buscant l’excel·lència i la diferenciació.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Cellers Unió ampliarà el celler del Montsant invertint 2 milions d'euros | L'objectiu és augmentar un 40% la capacitat de producció construint una nova sala de criança i una nova línia d’embotellat
Imatge il·lustrativa
Mistinguett col·labora amb la 11a Gala d’entrega dels Premis de l’Acadèmia del Cinema Català
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Proliferen els cellers que utilitzen preparats biodinàmics per cultivar la vinya