novetats

Ànima de l'Avi Arrufí, la nova garnatxa blanca del Celler Piñol

Un vi de finca blanc de vinyes velles, 100% Garnatxa Blanca, criat durant 7 mesos en tanc oviforme

| 02/07/2018 a les 14:35h
Arxivat a: Vins, Celler Piñol, Ànima de l'Avi Arrufí, Garnatxa blanca, Monovarietal
Celler Piñol, una de les bodegues pioneres en l’elaboració de vins d’alta qualitat a la Terra Alta, us presenta el naixement del seu nou vi Ànima de l’Avi Arrufí. Un vi de finca blanc de vinyes velles, 100% Garnatxa Blanca, criat durant 7 mesos en tanc oviforme. Expressió màxima i tipicitat d’aquesta varietat tan arrelada a la nostra terra.

Elegància, untuositat i frescor en estat pur. molta fruita blanca madura, préssec, albercoc i notes d’espècies amb un bon equilibri de sabors. Molt mineral i amb un llarg post-gust.

Ànima de l’Avi Arrufí es va presentar fa unes setmanes en societat a Zurich amb l’importador Suís, on va tenir un molt bon acolliment per gran part dels professionals, tant per la premsa especialitzada com pels sommeliers presents. 

Un cop més, Celler Piñol aposta per la llarga tradició dels seus vins, incloent processos d’alta tecnologia, per tal d’aconseguir el millor sabor, buscant l’excel·lència i la diferenciació.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Un projecte cooperatiu de "resistència" replanta 7.000 ceps per elaborar vi en un dels municipis metropolitans on la viticultura ha passat a ser testimonial
Imatge il·lustrativa
Oriol Garriga i Solsona és l’impulsor del projecte jove i familiar, iniciat l’any 2013 amb l’objectiu de recuperar el cultiu de la vinya
Imatge il·lustrativa
Amb 19 ors i 12 plates, ha estat la DO Catalana més reconeguda en este certamen internacional