cellers

Abadal llança la primera edició de la Gastro Week by Abadal, una iniciativa gastronòmica centrada en l'art de maridar

10 restaurants de Barcelona i rodalies oferiran 10 menús únics creats en exclusiva per a l'ocasió i maridats amb vins Abadal

Aquesta proposta gastronòmica tindrà lloc les nits del 28 de juny a l'1 de juliol

Novetats del 2017. Volum II, vins tranquils

| 14/06/2018 a les 13:58h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Celler Abadal, Gastro Week by Abadal

Les nits del 28 de juny a l'1 de juliol el Celler Abadal posa en marxa la primera Gastro Week by Abadal a la ciutat de Barcelona, Badalona i el Prat de Llobregat. Una iniciativa gastronòmica que busca potenciar el maridatge dels productes de la terra, per la qual 10 restaurants oferiran 10 menús únics creats en exclusiva per a l'ocasió i maridats cadascun amb vins Abadal. Una oferta gastronòmica local diversa i enriquidora, amb la voluntat d' experimentar la fusió perfecte entre vi i gastronomia.  
 
Els restaurants participants són: Ca l'Arqué (Badalona), Els Pescadors (Barcelona), L'Arrosseria Xàtiva Les Corts (Barcelona), MariscCo Còrsega (Barcelona), NOW Not Only Wine (Barcelona), ON Sushi (Barcelona), ONA nuit (El Prat de Llobregat), Racó d'en Cesc (Barcelona), Sasha Bar (Barcelona), Terra Ca La Nuri (Barcelona). 
 
Els qui gaudeixin d'aquesta proposta podran optar també al premi d'una visita al Celler Abadal amb una nit d'allotjament amb esmorzar inclòs a l'hotel boutique l'Hotelet Casa Padró de Manresa. 
 
Podeu trobar més informació i les propostes dels menús maridatge a la web del celler: www.abadal.net/gastroweek

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa | Corpinnat
Ramon Francàs
Joan Huguet opta a rellevar Josep Maria Albet a la presidència de la DO Penedès | Eduard Sanfeliu Giró serà el nou president de la Confraria del Cava
Imatge il·lustrativa
Els penedesencs Ramon Jané i Toni Carbó tornen a guanyar el concurs del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú, que reparteix més de 7.000 euros en premis | Ramon Francàs i Anna Casabona es classifiquen en segona posició en aquesta sisena edició, en que han participat 82 parelles
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant