cellers

Abadal llança la primera edició de la Gastro Week by Abadal, una iniciativa gastronòmica centrada en l'art de maridar

10 restaurants de Barcelona i rodalies oferiran 10 menús únics creats en exclusiva per a l'ocasió i maridats amb vins Abadal

Aquesta proposta gastronòmica tindrà lloc les nits del 28 de juny a l'1 de juliol

Novetats del 2017. Volum II, vins tranquils

| 14/06/2018 a les 13:58h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Celler Abadal, Gastro Week by Abadal

Les nits del 28 de juny a l'1 de juliol el Celler Abadal posa en marxa la primera Gastro Week by Abadal a la ciutat de Barcelona, Badalona i el Prat de Llobregat. Una iniciativa gastronòmica que busca potenciar el maridatge dels productes de la terra, per la qual 10 restaurants oferiran 10 menús únics creats en exclusiva per a l'ocasió i maridats cadascun amb vins Abadal. Una oferta gastronòmica local diversa i enriquidora, amb la voluntat d' experimentar la fusió perfecte entre vi i gastronomia.  
 
Els restaurants participants són: Ca l'Arqué (Badalona), Els Pescadors (Barcelona), L'Arrosseria Xàtiva Les Corts (Barcelona), MariscCo Còrsega (Barcelona), NOW Not Only Wine (Barcelona), ON Sushi (Barcelona), ONA nuit (El Prat de Llobregat), Racó d'en Cesc (Barcelona), Sasha Bar (Barcelona), Terra Ca La Nuri (Barcelona). 
 
Els qui gaudeixin d'aquesta proposta podran optar també al premi d'una visita al Celler Abadal amb una nit d'allotjament amb esmorzar inclòs a l'hotel boutique l'Hotelet Casa Padró de Manresa. 
 
Podeu trobar més informació i les propostes dels menús maridatge a la web del celler: www.abadal.net/gastroweek

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Bouquet d'Alella us convida a descobrir el nou Bouquet Wine Bar, un bar de vins al mig de la terrassa del celler i pensat pel turisme de proximitat
Imatge il·lustrativa
La denominació d’origen continua donant a conèixer la personalitat i el nivell dels seus vins a partir de diverses activitats que es desenvoluparan durant les properes setmanes d'estiu.
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau | Autora de la recepta: Cristina Fernández