cellers

Abadal llança la primera edició de la Gastro Week by Abadal, una iniciativa gastronòmica centrada en l'art de maridar

10 restaurants de Barcelona i rodalies oferiran 10 menús únics creats en exclusiva per a l'ocasió i maridats amb vins Abadal

Aquesta proposta gastronòmica tindrà lloc les nits del 28 de juny a l'1 de juliol

Novetats del 2017. Volum II, vins tranquils

| 14/06/2018 a les 13:58h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Celler Abadal, Gastro Week by Abadal

Les nits del 28 de juny a l'1 de juliol el Celler Abadal posa en marxa la primera Gastro Week by Abadal a la ciutat de Barcelona, Badalona i el Prat de Llobregat. Una iniciativa gastronòmica que busca potenciar el maridatge dels productes de la terra, per la qual 10 restaurants oferiran 10 menús únics creats en exclusiva per a l'ocasió i maridats cadascun amb vins Abadal. Una oferta gastronòmica local diversa i enriquidora, amb la voluntat d' experimentar la fusió perfecte entre vi i gastronomia.  
 
Els restaurants participants són: Ca l'Arqué (Badalona), Els Pescadors (Barcelona), L'Arrosseria Xàtiva Les Corts (Barcelona), MariscCo Còrsega (Barcelona), NOW Not Only Wine (Barcelona), ON Sushi (Barcelona), ONA nuit (El Prat de Llobregat), Racó d'en Cesc (Barcelona), Sasha Bar (Barcelona), Terra Ca La Nuri (Barcelona). 
 
Els qui gaudeixin d'aquesta proposta podran optar també al premi d'una visita al Celler Abadal amb una nit d'allotjament amb esmorzar inclòs a l'hotel boutique l'Hotelet Casa Padró de Manresa. 
 
Podeu trobar més informació i les propostes dels menús maridatge a la web del celler: www.abadal.net/gastroweek

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
01/01/1970
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Es pot gaudir del cava sense entendre-hi? Sí… però segurament menys | Fermentacions, bombolla, conservació... En el cas del cava, més coneixement també és més plaer.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
01/01/1970
La mini casa s'ha instal·lat al celler Artcava, a Avinyonet del Penedès | Els promotors volen instal·lar-ne una a cada DO vitivinícola catalana | Passar-hi una nit s’ofereix per 129 euros, sense televisió, WiFi ni cortines

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Família Mata als marges de pedra del Turó d’en Mota
Família Mata als marges de pedra del Turó d’en Mota | Marçal Font
Ramon Francàs
01/01/1970
Recaredo verema per vintena vegada el xarel·lo del Turó d’en Mota | Ton Mata afirma que aquest gran cava “és una idea que neix de la il·lusió, de voler saber els límits de la nostra terra”
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Què vol dir tastar un vi? | Quin paper jugen els nostres sentits?
Presentació del Cavatast 2018
Presentació del Cavatast 2018 | Cavatast
01/01/1970
La mostra de caves i gastronomia tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d'octubre