llibres

Víctor Amela presenta "Los inspiradores de Amela" a les Vinyes del Convent el dissabte 9 de juny

El llibre és una recopilació de les vides d’algunes de les personalitats que han inspirat a l’autor al llarg de la seva vida

Bufen vents de canvi a la Terra Alta

| 07/06/2018 a les 09:51h
Arxivat a: Llibres, Vinyes del Convent, Los inspiradores de Amela, Víctor Amela
El proper dissabte 9 de juny, el periodista i escriptor Víctor Amela presentarà el seu nou llibre, Los inspiradores de Amela, al celler d’Horta de Sant Joan Les Vinyes del Convent. El llibre és una recopilació de les vides d’algunes de les personalitats que han inspirat a l’autor al llarg de la seva vida. Filòsofs, poetes, músics, científics, místics, pintors, activistes, novel·listes... així fins a 99 personalitats dels últims 27 segles, començant per Homer.

La presentació del llibre, que tindrà lloc a les 18h, permetrà als assistents mantenir un col·loqui amb l’autor, deixant-se inspirar per la terra, les vinyes i l’esperit del vi. L’acte s’emmarca en la el cicle de xerrades que el celler posarà en marxa per maridar la garnatxa amb la cultura en totes les seves formes d’expressió artística.

Lola Bel, el nou vi de Les Vinyes del Convent

Els assistents a l’acte podran gaudir també de Lola Bel, la nova proposta vinícola de Les Vinyes del Convent. Un 100% Garnatxa peluda de color rosa pàl·lid, amb aromes que recorden la maduixa fresca i els cítrics madurs.

VII Trobada de Clàssics Horta de Sant Joan

El mateix dissabte al matí Les Vinyes del Convent serà l’epicentre de la 7a edició de la trobada de cotxes clàssics a Horta de Sant Joan. La sortida dels cotxes enguany serà des del celler, un cop els participants hagin pogut gaudir de les seves instal·lacions. La jornada, que es completarà amb dinar, sopar i concert, serà una bona oportunitat per veure de prop autèntiques relíquies del motor, que faran les delícies de tots els amants dels cotxes amb història.

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Repassem les tendències d'una cuina, la vegetariana, que probablement visqui el seu millor moment.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista amb Joan Josep Raventós, portaveu de Vi i Cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)